Varför finns enklaknep, denna bloggen?

Jag frågar mig ofta varför denna bloggen finns. Just för att se vad tycker jag är syftet med denna bloggen. Det är verkligen viktigt att definiera ditt syfte med bloggen för att veta vart du ska. Speciellt om du känner lite motvind. Men varför finns enklaknep?

Varför startades enklaknep

enklaknep är en plats föra att inspirerar aktiva beslut. Att visa att det finns möjligheter, men också visa att om du vill ha det så är det du som måste jobba för det. Jag skriver om saker som du kan ha nytta av när du ska ta dina beslut när det kommer till din närvaro på webben eller i verkliga livet.

Det hela började med frustration

Med min dyslexi kan det ta lite extra lång tid att ta in saker. Det är jobbigt för mig att läsa halva saker, som antar att jag ska förstå det som skrivs emellan raderna. Tack vara att jag har svårt kände jag att men herregud. Det ska väl inte vara så svårt om man vill lära sig något. Men i teknikvärlden och framför allt på webben domineras av halva saker som bara förklara lite för resten ska du bara fatta. Det krävs i många fall en högre nivå för att kunna läsa och tolka artiklar. Många fall är det inte som att ta upp en tidning och du kan greppa ”the basic” även om det är så kallade ”lätta” saker, krånglas det ofta till. Då grunderna anses vara självklara även i en artikel som ska beskriva dom.

Det gör det till en början svårläst men när man har knäckt det

Jag knäckte koden och nu vill jag dela med mig så att fler kan ta aktiva och smartare beslut. enklaknep finns för att det som jag tyckte var jobbigt i början att förstå, för att växa som blogg och sida på webben inte ska bli lika frustrerande för andra. Jag började med att gå en nivå djupare än att bara läsa om olika studier, utan även testa dom och samla in egen data. För att det är ju en sak att läsa om det och det är ju en annan hur det fungerar i verkligheten. Det var därför jag skapade enklaknep, för att kunna följa min och andras utveckling på webben och framför allt i verkliga livet. För även om man tror att de är separerade så hänger de två världarna så himla mycket ihop.

Va ditt bästa jag och hjälp mig driva bloggvärlden framåt!

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

2 Kommentarer

 1. Mikaela

  Sååå glad för att enklaknep.se finns och för att jag hittade dit! <3

  Svara
  • Johanna

   Tack <3

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
  0
  Varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken