Uppdatering av enklaknep och hur såg sida ut innan?!

Hur enklaknep har sett ut under åren

13 januari, 2017

Nytt år och jag håller på att uppdatera sidan. Så varför inte leta fram alla olika designs som denna sidan har haft? Om du har varit med länge har du säker sett alla. Men för dig som är ny, har denna sidan gått genom en del förändringar genom åren. Vissa bra, andra mindre.

Hur enklaknep har sett ut under åren

Inläggen som visas i bilderna beror på när jag tog bilden på hur designen såg ut. Jag sparade temana men hade sedan länge glömt mappen så en dag tog jag fram de äldsta och tog printscreens på dom. Haha tänk att denna bloggen va tänkt från början att vara en bakblogg?! Det känns så främmande nu när jag har hittat min nisch.

Så här såg sidan ut när den första gången gick live, 2011.Baktema

Sedan följer en hel rad av olika utseenden. enklaknep 2011 Love By Johannamade by J

Tyvärr hittade jag inte alla designs som enklaknep har haft, men det är ju en del bara dessa. Man kan verkligen se utvecklingen, från första designen till den du ser idag. Vi alla har varit nybörjare någon gång, det viktigaste är ju att kunna titta tillbaka och se förändringarna. Nu när sidan håller på att ändras igen, kanske inte så mycket design som innehållet på sidan är det verkligen kul att se vart sidan har varit.

Policy och om mig

Sidorna som är nya här. Nya texter så att du kan få lite mer av mig förutom det jag skriver på bloggen.

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

2 Kommentarer

 1. Martina

  Kul! 😀 Jag kommer faktiskt ihåg flera av dessa designer, en av mina favoriter är fortfarande den med den blommiga klänningen och Enklaknep på datorn!

  Svara
  • Johanna

   Haha 🙂 ja den hade jag ett tag 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0