Hur enklaknep har sett ut under åren

13 januari, 2017

Uppdatering av enklaknep och hur såg sida ut innan?!

Nytt år och jag håller på att uppdatera sidan. Så varför inte leta fram alla olika designs som denna sidan har haft? Om du har varit med länge har du säker sett alla. Men för dig som är ny, har denna sidan gått genom en del förändringar genom åren. Vissa bra, andra mindre.

Hur enklaknep har sett ut under åren

Inläggen som visas i bilderna beror på när jag tog bilden på hur designen såg ut. Jag sparade temana men hade sedan länge glömt mappen så en dag tog jag fram de äldsta och tog printscreens på dom. Haha tänk att denna bloggen va tänkt från början att vara en bakblogg?! Det känns så främmande nu när jag har hittat min nisch.

Så här såg sidan ut när den första gången gick live, 2011.Baktema

Sedan följer en hel rad av olika utseenden. enklaknep 2011 Love By Johannamade by J

Tyvärr hittade jag inte alla designs som enklaknep har haft, men det är ju en del bara dessa. Man kan verkligen se utvecklingen, från första designen till den du ser idag. Vi alla har varit nybörjare någon gång, det viktigaste är ju att kunna titta tillbaka och se förändringarna. Nu när sidan håller på att ändras igen, kanske inte så mycket design som innehållet på sidan är det verkligen kul att se vart sidan har varit.

Policy och om mig

Sidorna som är nya här. Nya texter så att du kan få lite mer av mig förutom det jag skriver på bloggen.

Vill du läsa mer?!

9 idéer som förändrar din blogg

9 idéer som förändrar din blogg

Älskar inte du listor? Jag älskar verkligen listor. Så jag tänkte varför inte en lista?! 9 idéer som förändrar din blogg eller hur du kanske ser på den. Vi blir allt fler och fler bloggar, det är verkligen ett fantastiskt sätt att dela sina erfarenheter med hela världen. Eller i alla fall dom som tala det språket som du skriver i.  Det är ingen...

läs mer
Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer

2 Kommentarer

 1. Martina

  Kul! 😀 Jag kommer faktiskt ihåg flera av dessa designer, en av mina favoriter är fortfarande den med den blommiga klänningen och Enklaknep på datorn!

  Svara
  • Johanna

   Haha 🙂 ja den hade jag ett tag 🙂

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Uppdatering av enklaknep och hur såg sida ut innan?!
 • Policy och om mig
 • 9 idéer som förändrar din blogg
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Sidor
 • Bransch hemligheter direkt i din inkorg