Håller du ditt löfte till dina läsare?

Att klicka på en länk idag är som att spela rysk roulette, antigen så får du det som de lovar eller så slösar du din tid. I en där många känner att de inte räcker till så måste fula knep tas till. Men Vad är viktigast för dig? Trogna läsare eller de snabba klicken?

Håller du ditt löfte till dina läsare

För många kommer säga trogna läsare. Men många som säger det håller inte det löftet till sina läsare att inte luras.

Är du samma person överallt?

När vi skriver på våra bloggare eller lägger ut på sociala medier så lämnar vi även ett löfte. Det kan se olika ut, är det ett blogginlägg kan det vara att:

 • Man får det som rubriken lovar när man kollar det inlägget
 • Man kommer med en fråga relevant till inlägget så svaras den på
 • Man skriver om sånt som är sant

Det beror helt enkelt på bloggare till bloggare vad du verkligen lovar. För en sak är 100% sann om du bryter emot ditt löfte så förlorar du på det.

Det är ofta inte ett problem

Men det kan vara brutna löften som gör att dina läsare inte återvänder. För en läsare ger ju sin tid åt att ta del av det du har att säga. Se till att du håller det du lovar. Och det lättaste är att inte köra clickbaits.

Håller du ditt löfte?

Jag tror att de flesta håller sina löften som läser detta. Tanken med detta inlägget är att belysa det som händer när man anväder sig av clickbates. För de som använder sig av det använder ofta undanflykter som:

 • Alla gör det.
 • Man måste ju locka in dom.
 • Det funkar ju.

Det som oftast glöms är att du bygger en relation med dina följare/läsare. Vill du verkligen bygga en relation som inte bygger på tillit?

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

2 Kommentarer

 1. Mia

  Jag tror att jag är ärlig. Kanske kan mina tappra försök att vara rolig ibland kan missleda läsarna? Haha… Men nej, jag tror att de vet vad de får och faktiskt får det när de klickar sig in hos mig. Ibland när jag har tråkigt trillar jag själv dit på alla möjliga klickbaits på t.ex. facebook och så sitter man där och läser en massa skit…

  Svara
  • Johanna

   Jag vet att du håller det du lovar till dina läsare❤️ haha känner igen det när man har tråkigt så är man lite svagare mot clickbate?

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *