Testat att vara med i GP med min trogna vapendragare

Mobilen surrade till och igen och igen. Vem är det som är som verkligen vill få kontakt med mig? Nyfikenheten gjorde att jag bröt fokusen jag hade från koden till messenger. Det var Siranee och hon ville veta om jag ville vara med henne i en intervju med GP. Nej är min första tanke, det är alldeles för långt utanför min comfortzone, men så är jag inne i ett längre projekt där jag ser till att göra sånt som är långt utanför. För att se hur mycket man kan utvecklas. Gör du med sånt som du inte är helt bekväm med?

testat att vara med i GP

Vi bokade ett möte med GP på torsdag veckan innan den kom ut i tidningen. Eftersom artikeln kom ut på webben dagen innan trodde vi att vi hade sagt ja till en artikel på GPs webbtidning. Men det verkade som att det var båda.

Det enda jag kunde tänka på var smutsiga skor

Tidig som vanligt så är jag inne i så god tid att jag kan sätta mig och bara vara en stund. Men när jag tittar ner på fötterna, fuck varför valde jag dom smutsigaste skorna idag. Jag säger bara det vilken tur att fotografen inte tog bilder på hela mig. Så fötterna kom inte med och jag behövdes inte svettas hur mycket som helst. Det var ett ganska avslappnat möte med många frågor om hur man bli framgångsrik som influencer. Och du som har läst min blogg innan vet att jag älskar att spela i gråzonerna. För mig är inte framgång på dina sociala kanaler lika med att du blir sponsrad av företag utan när du når de målen som du har satt utifrån dig själv. Men nu snackade vi om en del den som är vanligast. Att bli sponsrad.

Johanna Bergsro - enklaknep-20

Våran workshop och målsättningen

Vi driver ett nätverk för att främja utvecklingen inom hobby/yrke influencer då det krävs kunskaper inom många olika områden. Så som fotografering, webbdesign, marknadsföring och framför allt lagar om annonsmärkning. Våra workshops är kostnadsfria för influencern för att vi anser att vi behöver alla en plats där man kan ställa dom där frågorna som får en att känna sig dum. En plats för att dela och ge. Och denna omgången har vi verkligen lyckats!

Skulle jag göra det igen

Antagligen det var kul och spännande att vara med i GP. Dels för att se hur andra beskriver en men också få en inblick i hur journalister arbetar. Gav det något till bloggen? Nej, mina siffror är lika stabila som vanligt. Men även om det inte gav klick in så hoppas vi att vi kan dela med oss av kunskapen och att folk som läste den fick en större inblick i influencer-världen än vad de hade innan.

Jag vet inte om det bara är jag, men att vara med i tidningen är inte lika flådigt som jag sett att många visar på sina sociala kanaler. Är det bara jag som är knäpp eller tar vi i lite mer på våra kanaler? Vad tror du!

Vill du läsa mer?!

Hur du skapar en snygg signatur i din gmail!

Det finns ett sätt att skapa en supersnygg footer eller signatur i din mail! Och det är utan att behöva koda. Det du behöver är Gmail och google docs inget mer. För att lägga in bilder och så en fin design på din signatur. På 5 min kan du få ett helt annat utseende på dina mail. Med hjälp av denna videon så kan du enkelt skapa din egna designade...

läs mer
Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Lyssna: Första gången vi gör något som känns det helt fantastiskt. När du köpte din första dyra pryl eller bil. Eller varför inte första gången du smakade den där goda tårtan. Men andra gången du gör något så trubbas den känslan av. Och den minskar för varje gång och det som var hur najs som helst blir en beige vardags grej. Detta är...

läs mer

6 Kommentarer

 1. Siranee

  Haha vi gjorde inte detta för att få klickar, det är bara en bonus i så fall och statistiken har åkt lite upp och är stabila då jag antar att mins läsare hänger med även inte alla kommenterar varje gång men när det sticker ut så kommer dem och det är kul. En upplevelse haha!

  https://thaimorsan.se/workdate-da-matteo-magasingatan/

  Svara
  • Johanna

   Det är sant vi gjorde det inte för klickar till våra hemsidor utan för att uppmärksamma influencers roll i samhället. Och att det är viktigt att kunna lagar och regler för att inte råka illa ut. Därför vi gör workshopen eller hur 🙂

   Svara
 2. Liselotte

  Grymt att du inlett ett personligt projekt med målet att gå mer utanför din bekvämlighetszon! Jag älskar sånt 🙂 Vad känner du hittills att det gett, och vad vill du att det ska ge i det stora hela när du är ”klar”?

  Svara
  • Johanna

   Jag älskar projekt, utvärderingen kommer att vara i september för att se på hur det har gått. Det jag har känt hittills är att jag lär mig att inte vara så hård emot mig själv när jag testar nya saker. Det är en utmaning, men det ska bli super kul och se vad det ger längre fram. Men jag har ju en uppsättning av regler så att det verkligen blir av, men även så att jag kan mäta effekterna som det har på mitt liv. Så i september kanske jag avslöjar hur det har gått 😉

   Svara
 3. Emelie Babunovic

  Tycker det är så bra att just ni var med och just då när andra fått chansen att förklara vad vi faktiskt gör och misslyckat totalt. (T.o.m i TV)

  Grymt jobbat tjejer ❤

  Har också varit med i tidningar och håller med dig, att hybrisen är större på siciala medier än i verkligheten.

  Kram

  Svara
  • Johanna

   Tack fina du <3, Vad skönt att det inte bara är jag som känner så.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *