Resurser som jag hade velat veta när bloggen va ny

Det finns väldigt mycket ”hemligheter” i bloggvärlden och mycket av det man lär sig, gör man genom att testa sig fram. Mycket av de resurser som man behöver vill ingen dela med sig av, känns det som. Därför tänkte jag att varför inte dela med mig av det som hjälpt mig med bloggen?!

Resurser för bloggen

En del kanske du redan känner igen, men jag hoppas på att du hittar nått nytt som kan hjälpa dig.

Resurser för bilder

Canva är min absoluta favorit, just för att man kan skapa bilder till alla sociala medier i rätt storlek. De har också jätte fina mallar. Denna resurs använder jag när jag ska lagga ihop bild och text i en bild.

Picmonkey redigera dina bilder lätt.

Lightroom snabbaste och mest effektiva programmet när du vill redigera dina bilder. Det har hur många finesser som helst så det är en del att lära sig innan du känner dig helt bekväm med att använda programmet.

Resurser för bloggen pin

Samla dina länkar och bloggar

Pocket är en sida som du kan samla alla möjliga länkar som du kan behöva eller som du ska läsa sedan. Gillar den inte bara för att min läsplatta laddar ner artiklarna jag spara i det verktyget. Utan att det finns appar både till webbläsaren och till mobilen som gör det super smidigt att kunna spara allt som du behöver.

Feedly en rss läsare som bloglovin eller liknande. Det finns inget mer effektivt än att prenumerera på de bloggarna så du läser. Feedly finns som app till mobilen, webbläsaren och även att du bara kan logga in på ditt feedly konto vart som helst.

Nyfiken på andra bloggar

What WordPress Theme Is That? WordPress är inte bara magiskt för att det är ett grymt verktyg, men om du ser en snygg blogg eller en funktion som du skulle vilja ha på din blogg, då kan du hitta svaret med detta verktyget. Det är så enkelt som att klippa in adressen som du vill kolla och sen kommer den att berätta vilka plugin som är synliga och allt du behöver veta om temat som bloggaren använder sig av.

Har du ett tips, lämna det gärna i en kommentar.

Vill du läsa mer?!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0