Lägg till fler mailadresser i din gmail

Du kan ta emot och skicka från flera e-mailadresser på Gmail. Vilket  jag använder dagligen. Jag kör på systemet allt i samma inkorg bara olika mappar. Så att jag vet vart ifrån det kommer. Och jag tänkte visa dig hur jag satte upp min gmail på ett snabbt och enkelt för några år sedan. Som min nära vän Mikaela visade mig hur man gjorde första gången.

En lätt tutorial på hur du lägger in mailadresser i gmail

Visst tar det lite tid i början och du kommer behöva avsätta 2 timmar för att sortera upp allt. Men det är 2 väl investerade timmar (Det tar antagligen mindre tid).

 • Hur många mailadresser ska du ha in?
 • Har du eller kan du alla lösenord till dom?
 • Hur vill du att din inkorg ska bete sig? (ska alla mail läggas i inkorgen eller vill du att dom direkt ska sorteras under en mapp?)

Då kör vi hur man får in mailadresserna i din gmail!

För mig tycker jag det är lättast att följa en video. Har du synpunkter hör gärna av dig.

 

Sammanfattningen

För mig har jag tycket att det har varit enklast att ha allt på ett och samma ställe. Jag har dock ett konto som jag skriver upp mig på nyhetsbrev som inte kommer in i min gmail. Om du har några frågor ett tips till mig vad jag kan ta upp i bloggen. Hör av dig på mail eller lämna en kommentar så återkommer jag mer än gärna.

Vill du läsa mer?!

2 Kommentarer

 1. Mikaela

  Grym tutorial!! Jag sorterade upp mina mail i mappar efteråt med hjälp av ”regler” det gick snabbt och blev hyfsat rätt 🙂 G-mail har många funktioner som man knappt känner till så ser fram emot fler g-mail hacks från enklaknep i framtiden!

  Svara
  • Johanna

   Tack! Det är ju ett skitsmart system för sin mail. Tack för att du delade med dig och ha en superfin dag!

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0