Lägg till fler mailadresser i din gmail

Du kan ta emot och skicka från flera e-mailadresser på Gmail. Vilket  jag använder dagligen. Jag kör på systemet allt i samma inkorg bara olika mappar. Så att jag vet vart ifrån det kommer. Och jag tänkte visa dig hur jag satte upp min gmail på ett snabbt och enkelt för några år sedan. Som min nära vän Mikaela visade mig hur man gjorde första gången.

En lätt tutorial på hur du lägger in mailadresser i gmail

Visst tar det lite tid i början och du kommer behöva avsätta 2 timmar för att sortera upp allt. Men det är 2 väl investerade timmar (Det tar antagligen mindre tid).

 • Hur många mailadresser ska du ha in?
 • Har du eller kan du alla lösenord till dom?
 • Hur vill du att din inkorg ska bete sig? (ska alla mail läggas i inkorgen eller vill du att dom direkt ska sorteras under en mapp?)

Då kör vi hur man får in mailadresserna i din gmail!

För mig tycker jag det är lättast att följa en video. Har du synpunkter hör gärna av dig.

 

Sammanfattningen

För mig har jag tycket att det har varit enklast att ha allt på ett och samma ställe. Jag har dock ett konto som jag skriver upp mig på nyhetsbrev som inte kommer in i min gmail. Om du har några frågor ett tips till mig vad jag kan ta upp i bloggen. Hör av dig på mail eller lämna en kommentar så återkommer jag mer än gärna.

Vill du läsa mer?!

Workshop för dig som vill bygga ditt syfte på riktigt

Workshop för dig som vill bygga ditt syfte på riktigt

I december släppte jag 7 platser på en ny workshop som jag har satt ihop. Om hur du skapar eller tar fram ditt syfte så att det är lättare att följa det. För jag tror att man kan skapa sin egna känna av energi om man bara har klart för sig vad syftet är. För mig är mitt syfte det som ger mig energi och kraft när det känns jobbigt eller tråkigt....

läs mer
Hur öppnar man word om inte har Microsoft Office?!

Hur öppnar man word om inte har Microsoft Office?!

Vad gör man om någon skickar ett word dokument och du har inte word? Jag personligen har inte investerat i Microsoft Office för att jag kan inte motivera kostnaden. Just för att Google tillhandahåller liknande tjänster kostnadsfritt. Men hur gör man då om någon skickar word? Som med allt finns det många olika sett. Och jag tänkte dela med mig av...

läs mer

8 Kommentarer

 1. Mikaela

  Grym tutorial!! Jag sorterade upp mina mail i mappar efteråt med hjälp av ”regler” det gick snabbt och blev hyfsat rätt 🙂 G-mail har många funktioner som man knappt känner till så ser fram emot fler g-mail hacks från enklaknep i framtiden!

  Svara
  • Johanna

   Tack! Det är ju ett skitsmart system för sin mail. Tack för att du delade med dig och ha en superfin dag!

   Svara
 2. Eva

  Hej!
  Jag hittade ”enkla knep” och blev jätteglad då du hade handledning på hur man lägger till fler mailadresser i sin gmail. Men när jag ska spela upp din pedagogiska instruktionsvideo på min dator så är bilden alldeles suddig! Vad gör jag åt detta??

  Svara
  • Johanna Bergsro

   Hej, det är en väldigt bra fråga. Problemet du känner av är oftast att Youtube ändrar kvaliteten ut efter hastigheten den tycker att din internetuppkoppling har. Det kan du fixa genom att titta ner i filmens högerkant när du håller musen över den när du är inne på Youtube. Då ska en symbol som liknar ett kugghjul dyka upp det ska vara den andra symbolen från vänster. Klickar du på den så kan du bestämma vilken kvalitet videon ska ha. Den videon kan du spela upp till 1080p vilket ska vara tydligt så du kan läsa texten i videon medens du följer efter instruktionerna.

   Är det några konstigheter hör av dig igen så ska vi klura vidare på det.

   Svara
 3. Bo Marklund

  Hur förflyttar jag e-post kontot till en annan telefon När jag glömt lösenord

  Svara
  • Johanna Bergsro

   Hej, det kan vara svårt att göra det och det beror på vilket mailkonto du har i hur man återställer lösenordet.

   Svara
 4. Stefan Öberg

  Som jag har letat efter den här möjligheten, trodde inte det var möjligt att lösa!

  Tack!

  Svara
  • Johanna Bergsro

   Kul! hoppas att du får användning för det fler gånger. Beroende på hur många mailadresser du har 🙂

   Ha en fantastisk dag!

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *