Ett favoritprojekt hemsidan för Body Therapy

Det här är ett av mina projekt roligaste projekt. Där jag fick vara med på allt från grafisk profil, logga och hemsida. En medicinsk massage för dig som bor i Göteborg. Jag tänkte ta dig bakom kulisserna på hur jag jobbar och visa vad jag har gjort.

bodytherapy hemsida

(Länk hittar du om du klickar i bilden)

När jag och Annika ägaren pratade om hemsidan och hennes varumärke så kom vi snabbt in på kombinationen av läkande och naturen. Det är är ur det som inspirationen till färgerna och logotypen kommer ifrån.

Vilka hemsidor gillar du och varför?

En viktig fråga som hjälper den som ska designa din hemsida att förstå vad du gillar och varför du gillar det. Det handlar inte om att kopiera i många fall, även om det har hänt att vissa vill det. Utan att hämta inspiration för att skapa något nytt från sånt som redan finns. Sätta sin egna prägel så att säga.

Vad säger Annika själv om att jobba med enklaknep?

Det finns något enkelt, stilrent och lite, lite annorlunda eller kanske snarare personligt som gjorde att jag fastnade för enkla kneps design och upplägg.

enkelt, logiskt med det lilla extra som gör hemsidan till min.

Johanna är generös och bjuder på sin erfarenhet och kunskap. Hon är lätt att samarbeta med, är rörlig både intellektuellt och tekniskt.

Hon har en egenskap många saknar i it-webb. Hon lyssnar och hör det man säger och agerar utifrån det.

Jag har blivit delaktig i skapandet av min hemsida. Den känns som min, men skulle aldrig kunna gjort den så själv. Dessutom inspirerade hon mig att våga sociala media och på ett litet smartare sätt.

Vad som gör projekt som dessa så himla kul!

Tillit och förtroende är en av dom största bitarna. Att ha en sådan bra kommunikation att vi båda kan föra projektet framåt och utveckla det tillsammans. För mig handlar det inte om att bara bygga en hemsida. Det handlar om att vi bygger den tillsammans. För då blir det som bäst!

Vill du läsa mer?!

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Kom och tänka på det där som vuxna ibland sa. Den och den är tjej/pojk-tokig. Inte visste jag att jag skulle växa upp och bli bok-tokig. Speciellt inte när Johanna 12 år gammal inte kunde läsa nästan alls. Något som min dåvarande lärare Ann-Sofie fångade upp och hjälpte mig att komma på fötter lite. Kommer du ihåg hur läsläxan alltid först lästes...

läs mer
2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 det skakiga året. Där topparna har varit höga och dalarna låga. Ojoj oj tänker nog du, nu kommer en sån där lång urvattnad klyschig års sammanfattning. Och jag vet inte om du kommer få rätt än! Lämna en kommentar om du hade rätt! Året började med en sån där tråkig baksmälla som man kan han när man håller på att jobba bort ett dåligt beslut....

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken