Hur du enkelt kan göra din egna linktree gratis på din hemsida

Du behöver inte linktree för att skapa en landningssida från instagram. På under 4 minuter så kan du ha din egna linktree inspirerade sida helt gratis i WordPress. Så vad säger du ska vi vässa din marknadsföring lite?!

Johanna sitter och Fixar din egna linktree

Du kommer i detta inlägget få ta del av en steg försteg guide på hur du gör. På mindre än 4 minuter och skälet till att jag gör detta inlägget är för att även om linktree är bekvämt så är det inte helt bra att använda som din landningssida.

Med linktree är du svin begränsad om du inte betalar

När jag först stötte på linktree tänkte jag varför?! Och det verkar lite att gå en omväg att ta folk från en sida du inte äger till en annan för att sedan landa på din sida som du äger. Men också det faktumet att du inte kommer få tillgång till din data som du får om de landar på din ägda sida med en gång. Du äger inte något hos linktree, därför tycker jag det är bättre att skapa sin egna sida där du äger den och kan göra avd du vill med den. Och ta del av all information utan begränsningar.

Det är lika enkelt som att skapa ett konto på Linktree

Det finn många olika sätt och jag visar bara ett. Där jag använde ett plugin som heter elementor. Det jag använder i videon är gratisvarianten men känner du att du behöver mer så kan man uppgradera det. Testa och se om det är något för dig.

Min genomgång på under 4 minuter

 

Om du tror att du kan fixa att skapa en linktree inspirerad sida? Lämna dina tankar eller frågor i en kommentar gärna med en länk till din sida!

Vill du läsa mer?!

2 Kommentarer

 1. Mikaela

  Men WOW!! Visste inte ens vad linktree var men nu när jag förstår och sett din video skall jag definitivt fixa detta omdelbart via wordpress istället! Superbra att alla google fonter finns att välja bland. Grym video, kunde inte bli tydligare!

  Svara
  • Johanna

   Tack! Linktree är nischad och många sociala media experter använder det verktyget. Men har aldrig fattat varför. Men nu kan alla som vill skapa en egen 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0