Har du event-feber som jag?!

Det är så himla sjukt att vi har lyckats få in så många superfina sponsorer. Från etablerade märken som Kicks, eller det kanske finns många som inte känner till skönhetskedja?! Vad vet jag, det vara bara några månader sedan som jag upptäckte att man skulle tvätta ansiktet två gånger per dag. Det enda du behöver göra är att ta dig till hotellet och sedan är allt löst, som hotellrum, mat och massa annat. Vågar du missa detta?

Har du event-feber som jag

Vi kommer att ta hand om dig från att du kommer tills att du ska resa hem igen. Det kommer att bli ett superkul event, varvat med utveckling och avslappning. I en härlig Göteborgsblandning. Har du verkligen råd att missa din chans att nätverka för att bygga dina konton större?!

Föreläsningar och workshops

Du får testa på vad vi gör varannan vecka i vår V.I.P grupp på workshopen. Allt för att nå ut och bygga ett större nätverk på webben. För vi vet att det du gör är bra, men att det kan vara svårt att nå ut. Och dom tipsen kommer vi att gå genom, saker som du inte kan läsa till dig på en gratis kurs på webben.

Hur blir man sponsrad och hur gjorde vi inför det här eventet

Självklart kommer vi att gå genom det som många frågar sig. Hur får man dom där sakerna? Hur får man samarbeten och framför allt vad kan man ta för betalt! Vi kommer gå in på djupet och se om vi inte kan ge dig svaren på de frågorna du har.

Det är lite av vad vi kommer att göra

Jag vill inte avslöja allt som vi kommer att göra för att lite överraskningar måste det ju bli. Så frågan är egentligen vill du bygga på dig själv? Och har du egentligen råd att missa detta eventet?

Missa inte din chans(Klicka på bilden eller här för att komma till anmälan)

Vill du läsa mer?!

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Vill du lyssna på inlägget istället?! I detta inlägget tänkte jag ta upp de 3 råden som är väldigt skadliga som jag hört flera gånger om. Detta inlägget kommer helt enkelt handla om: börja om med nytt konto, publicera flera gånger om dagen och skriv på engelska så når du ut till fler. Dessa är skadliga och jag kommer att berätta varför. Skapa ett...

läs mer
13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

Okej, jag tänkte att vi kunde göra en liten lista på vad jag har sett har negativ påverkan på din närvaro om du använder dig av för många platser på samma gång. De här punkterna gäller inte superstora företag som har flera resurser på plats för att sköta det massiva jobbet som sociala media är. utan som du och jag som sköter det själva. Och jag...

läs mer

4 Kommentarer

 1. Tina

  Ska bli kul att dela en dag med massa spännande människor 🙂
  Nya möten nya möjligheter.

  Svara
  • Johanna

   Jag håller med 🙂 det kommer bli super spännande!

   Svara
 2. Christel

  Hej! När får man veta om man fått en plats på eventet? Funderar nämligen på att boka hotell även fre-lör.. Så att jag kan vara på plats utan stress på morgonen 🙂

  Svara
  • Johanna

   Hej, du ska ha fått ett mail i din inkorg om svar. Om du inte har det så hör av dig igen så skickar jag det på nytt.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *