resa och inte en destination för dina läsare
En blogg som en resa och inte en destination för dina läsare
30 april, 2018
Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben
Gå in på djupet i SEO en av de cooalste sakerna på webben
7 maj, 2018

Blogg/influencer event, vågar du missa det?

Influencer WS Retreat

Nu kommer det hända grejer i Göteborg. Vi kommer att vara på Clarion Post hotel om inte det förklara ribban på vart detta eventet har för ambitioner så kanske detta inlägget kommer att komma till det!? Alla kan söka och vi har fler än de vanliga 10 platserna som brukar vara. Eftersom då skulle vi bara kunna ta med oss workshopens V.I.Ps, men vi vill ju att fler ska ha möjligheten till denna lyxen. Så skaffade vi några extra platser. Kul eller hur?!

Influencer WS Retreat

Vet du vad det sjukaste är?! Att detta med influencer grejen bara är en hobby för mig.  Och jag tror att med hjälp av ett nätverk så kan man komma långt och det är det som är tanken med eventet eller retreatet. Att utvecklas och lyxa till det med goodies från kända företag.

Värdet per biljett är 14 000 kr men du betalar från 1300 (för delat rum)

Det är nästan all inklusive på retreatet förutom de alkoholhaltiga drycken som du  kanske vill ha det utöver det som bjuds på under middagen.  Och nej vi har inte räknat med värdet på goodibagen som kommer innehålla produkter från företag som är kända och etablerade. För att skvallra lite är det från en sminkjätte. Mer information om eventet hittar du här, om inte så svara jag gärna på dina frågor på workshop@enklaknep.se

Vad kommer vi att göra?

4 föreläsningar med bara exklusiva tips för detta eventet. Fika buffé med något för alla! Å vad jag längtar efter en kopp te, och att testa på denna buffén. Såg den bara lite snabbt när jag var på hotellet för att signa kontrakt om detta eventet. Om du undrar kontrakt, ja detta envetet har en helt ny nivå! Vi är ju på freaking Clarion post hotel, inget jag faktiskt trodde att jag skulle kunna förhandla genom. Men nu står vi här och den 9 juni kommer vi att skapa det grymmaste eventet tillsammans!

Kommer du vilja bada i takpoolen?

En annan sak som kommer vara så himla grymt är att vi kommer att ha tid att bada i Posts takpool. Kanske spana i gymmet för dom som inte är lata som mig. Sedan avnjuta en grym måltid på Norda. Alltså ska jag vara ärlig så tyckte jag grymt mat!? Men efter att ha sagt namnet på restaurangen och sett reaktionerna från andra så verkar det super nice ställe! Och nej du behöver inte betala separat för maten som på många andra event. Vi har verkligen bakat in detta till ett suveränt pris. Något som du helt enkelt inte får missa. Det kommer nog vara det billigaste retreatet du någonsin har varit på! En vanlig dödlig hade fått betala 14 000 för allt detta, men du är speciell! Missa inte din chans på en riktigt lyxkväll, anmäl dig via länken eller maila mig på workshop@enklaknep.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *