Eventet gick av med en smäll och har bara hört positiva saker från det.

Klockan ringde 06.00, det var mycket att stå i och jag ville inte stressa bara för att. Packa, frukost och framförallt göra den sista finessen på workshopen. Du vet den där känslan av att ha sovit för lite och känna sig bakis utan att man ska känna så?! En kvardröjande känsla som hängde med långt in på kvällen. Men tror du att det stoppade oss från att ha ett grymt retreat?

vad hände på influencer eventet

När jag var klar väckte jag min stackars make så han kunde klä på sig medens jag körde fram bilen. För med den mängden goodiebags fanns det ingen möjlighet att jag skulle klara det själv. Fyllde hela bilen och brummade iväg till Clarion Hotel Post. Vi fick hjälp av personalen på konferensen att bära allt till rummet. Första deltagaren trillade in 10 minuter efter att jag tryckt in allt i rummet och var i farten att sätta upp allt som datorer, påsar och allt.

Våran kära Kaffehörnan var först och hjälpte till ypperligt

Påsar ställdes upp och jag sprang som en yr höna, är det nått som ska krångla så är det tekniken. Eller hur?! Till min räddning kom Clarion Hotel Post till min räddning och löste det. Det var så himla bra att bli uppbackad av dom. Så att man kunde göra sitt så smärtfritt som möjligt. Andre på plats var min kära vän Martina som även skulle föreläsa om att hitta sin röst på webben! Så sjukt bra och lärorikt! Allt eftersom tiden började närma sig 11 trillade allt fler in. Hittade sig en kopp och slog sig ner.

influencer event

Fullrulle till fikan och efter för den delen med

Trodde du att deltagarna skulle få fika i fred?! Nej det har vi inte tid med, Bonny Weekly gick snabbt genom k-beauty som är en av de senaste inom skönhetsvärlden. Självklart fick varje deltagare ett kitt med sig hem för att testa själv. När de trodde att de skulle få fika i fred så var det dags att flytta med sig sin fika in igen för att fortsätta med del 2 av workshopen, med utmaningar och ett kanske för många ett nytt sätt att skapa sitt innehåll på.

En andningspaus på 15 minuter och sen direkt ner till skönhetsfabriken

Bubbel, ombyte och en het pool. Inte bara temperaturen utan alla sjukt snygga influencers. Abonnerat för oss, det var lite lyxigt.  drygt en timma senare så stod våra rum färdiga och vi kunde bara linda handduken om oss och gå upp på rummet för att byta om inför linner, för lite mat måste vi ha innan den stora middagen klockan 8. Man hann precis duscha och hjälpa dom som hade problem innan det var dags att gå till woki vid nordstan.

 

Asiatisk mat och vi är inte närheten av klara

Efter det stressade vi till konferensrummet så att alla kunde hämta sina goodiebags. Innan vi skulle byta om igen för ett dopp i takpoolen på hotellet. Med många hormonstinna män så var det mycket plask och hopp. Man kunde tro att de va 7 men egentligen över 30. Men det lugnade sig snabbt ner efter ett 10-tal hopp och magplast blev vattnet lugnt och jag kunde stå på mina tå-tippar för att hålla mig över vattnet. Är man kort får men starka tå-muskler helt enkelt. När mina händer och fötter var russin och det blev lite kallt så var det dags att byta om igen för middagen.

Är vi klara snart?! Nja två saker kvar!

Det skulle visa sig att en liten tvårätters blev en 3 timmar lång trerätters. Och inte för att skryta men fyra för mig för att jag tog en extra efterrätt. Så som man sig bör när man älskar det! Jag kanske ska säga att jag är hyperpetig när det kommer till mat, jag kan aldrig äta bara för att jag är hungrig. Något som kan bli obekvämt när man äter ute. Speciellt när menyn är fixerad. Men det gick och huvudrätten var väldigt god. Kan bero på att ärtor är något jag alltid kan äta. Något av det bästa som jag kände att restaurangen gjorde var att de verkligen tog allergier på allvar. Så tacksam för all fin mat. Efter 3 timmar var det dags att röra på oss till the concept (för mig som är gammal hette det gamle port på min tid) För V.I.P bord, dryck och lite jätte mycket dans. Med ömmande, mätt mage och leende på läpparna landade jag i sängen efter 2.

Vi sa ju att det var 24 h?!

Upp klockan 7 för att fixa alla kvitton och göra det sista som stod på schemat för oss. Den grymma hotellfrukosten! Jag kan förstå att denna har klassats till Göteborgs bästa. Shit, wienerbröd och allt hade dom. Till och med lös te. Inte bara english breakfast utan mängder av te får ett riktigt lyxmärke inom te. Jag hinkade sammanlagt 8 koppar. Kunde inte låta bli helt enkelt.

Ja det var våra 24 timmar i korta drag. Jag kommer att visa vad vi hade med i vår goodiebag snart.

Vill du läsa mer?!

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Vill du lyssna på inlägget istället?! I detta inlägget tänkte jag ta upp de 3 råden som är väldigt skadliga som jag hört flera gånger om. Detta inlägget kommer helt enkelt handla om: börja om med nytt konto, publicera flera gånger om dagen och skriv på engelska så når du ut till fler. Dessa är skadliga och jag kommer att berätta varför. Skapa ett...

läs mer
13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

Okej, jag tänkte att vi kunde göra en liten lista på vad jag har sett har negativ påverkan på din närvaro om du använder dig av för många platser på samma gång. De här punkterna gäller inte superstora företag som har flera resurser på plats för att sköta det massiva jobbet som sociala media är. utan som du och jag som sköter det själva. Och jag...

läs mer

8 Kommentarer

 1. Ewa

  Min stora sorg att jag inte kunde vara med och få träffa alla härliga tjejer …. en annan gång kanske. Ha en fantastisk dag // Ewa

  Svara
  • Johanna

   JA det var synd att du jobbade just den helgen 🙁

   Svara
 2. Tina

  Det var ett toppen event, fint fixat på ett fint ställe.

  Svara
  • Johanna

   Tack jag tycker det med.

   Svara
 3. Pernilla Lantz

  Alltså wow ni är verkligen proffs på event, sååå roligt att jag fick vara med även om jag missade föreläsningarna. Kram

  Svara
  • Johanna

   Ja det var kul att ha med dig!

   Svara
 4. Pernilla Lantz

  Såå himla roligt och bra jobbat. Stor eloge till dig och Siranee!

  Svara
  • Johanna

   Tack så himla mycket och tack för att du kom!

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *