Workshop för dig som vill bygga ditt syfte på riktigt

I december släppte jag 7 platser på en ny workshop som jag har satt ihop. Om hur du skapar eller tar fram ditt syfte så att det är lättare att följa det. För jag tror att man kan skapa sin egna känna av energi om man bara har klart för sig vad syftet är. För mig är mitt syfte det som ger mig energi och kraft när det känns jobbigt eller tråkigt. Ett självförsörjande syfte eller som andra kallar det sitt varför (why). 

Workshop för dig som vill bygga ditt syfte på riktigt

Nu kommer jag att släppa 7 fler platser under februari. Där workshopen kan vara ett videomötet eller en fika där du och jag går genom de svåra frågorna för att utvinna ditt kärnsyfte till varför du ska göra det du ska göra.

Vad kommer vi att göra

Jag ser det lite som en PT-timme för att gräva djupt i dina värderingar för att hitta kärnan till din drivkraft. En kärna som kan användas som guide när det är svårt att avgöra vad som är nästa steg och även stället att återvända när man känner att man inte är riktigt rätt. Men framför allt så kommer du med ett syfte stå ut från mängden på webben.

Varför är syftet viktigt

Från min erfarenhet så är ett klart syfte ett av det vassaste verktygen i din låda. Du kan använda det till allt du gör för det är svaret till varför du gör vad du gör. Det gör det lättare att ha mål som är långsiktiga för att du har något att återvända till när det känns som att du inte kommer någonstans. Och det är även det som skapar en djupare knutpunkt till det du skapar. Som din Instagram som exempel. Hur klart känner du att ditt syfte är?

Hur bokar du en plats innan de tar slut?

Har du tröttnat på att starta massa projekt men inte slutföra dom? Eller är på jakt efter din egna källa av energi för att bli en drivande kraft som kommer göra fler saker än många kunnat drömma om. Boka den PT-timme för att hitta syftet via [email protected] .

Tyvärr är platserna slut för denna gången. Men håll utkik efter fler om du är intresserad.

Vill du läsa mer?!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0