Story time: Digital fullträff hur namnet blev till

OH SHIT jag skulle ha döpt min bok till nått med succé. Och fick på riktigt googla hur det stavas för att kunna skriva första meningen i detta innehållet. För min hjärna vill inte komma ihåg hur det stavas. Det går ju liksom inte hatt ha ett boknamn som man inte kan stava till. 

Ibland så skapar min dyslexi lite vägar som jag inte trodde att jag skulle behöva ta. Och det här med Digital fullträff var en sån. En digital succé skulle inte funka som namn för att jag skriver det inte ens i detta inlägget utan har kopierat det från min google sökning. Så istället för att stånga min blodig in i väggen så har jag ett knep som jag typ alltid använder i den här typen av väggupp.

Synonymer is the shit

Jag lovar dig att när du börjar använda synonymordboken för att plöja undan hinder som vi trodde att vi hade. Så när jag hade skrattat lite åt att ”suxsee” inte kan vara rätt så hoppade jag direkt på internets gåva till världen. Synonymer.se efter att jag googlat igen hur man stavar ”sucksee” så klistrade jag det rätta succé och fick fram:

 • publikframgång
 • framgång
 • lycka
 • medgång
 • hit
 • fullträff
 • bestseller
 • kioskvältare

Digital fullträff ska bli en riktig kioskvältare

Asså i hemlighet så heter min bok digital kioskvältare, det ordet var ju bara så himla kul. Så här tror jag, att våra små gupp i vägen gör att vi sänker farten lite och då gör vi skit bättre. Nu kan jag inte tänka att min bok skulle kunna heta nått annat. Det som jag under de senaste 6 åren har praktiserat är att inte vara så hård emot mig själv när vägguppen kommer. Att ändra tanken från mål och att se hinder. Till att se frågor. Samla verktyg som hyvlar guppet och du bara kan gasa som om du hade en blyfot på pedalen.

Skapa din kioskvältare på webben

Ord behöver inte vara ett hinder. Sitter du fast i orden, testa och se om synonymer kanske kan hjälpa dig på traven. För att ibland behöver vi bara byta ut vad vi kallar det för att hjärnan ska klicka till och vi får en boost.

Vill du läsa mer?!

Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Lyssna: Första gången vi gör något som känns det helt fantastiskt. När du köpte din första dyra pryl eller bil. Eller varför inte första gången du smakade den där goda tårtan. Men andra gången du gör något så trubbas den känslan av. Och den minskar för varje gång och det som var hur najs som helst blir en beige vardags grej. Detta är...

läs mer
Lönsam på webben 2020, går det?

Lönsam på webben 2020, går det?

Lyssna: Efter det som inte bör nämnas vid namn (Voldemort) slog till 2020 så har nästan alla fattat att det är på webben man ska vara för att vara lönsam. Men med det så syns inte alla eller är lönsamma på webben. Vad är det som skiljer den som lyckas och den som inte gör det? Enkelt egentligen, bra innehåll och budskap.  Det är som i min...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Story time: Digital fullträff hur namnet blev till
 • Synonymer is the shit
 • Digital fullträff ska bli en riktig kioskvältare
 • Skapa din kioskvältare på webben
 • Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes
 • Lönsam på webben 2020, går det?
 • Sidor
 • Bransch hemligheter direkt i din inkorg