Utvecklas du med din blogg?

Visst är det lätt att bara köra på? Att blogga går liksom bara framåt, det är lätt att glömma bort att vi ibland behöver kolla på om vi utvecklas. Det är allt för sällan som jag går igenom mina äldre inlägg och bara läser för att se vart jag en gång var och hur bloggen utvecklas. Hur ofta går du igenom dina äldre inlägg?

Utvecklas du med din blogg

Under 2 månader har jag testat att lägga mer fokus på att reflektera över saker jag har gjort. Fokus på arbetet, bloggen och liknande just för att se om det har hänt nått eller om jag ligger på samma nivå som jag gjorde 6 månader till 3 år tillbaka.

Utvecklas en bonus när du bloggar

Leta upp dina tidigaste inlägg, de där som kan ha flera år på nacken. Läs de, vad handlade det om? Hur var språket, bilderna? Om du skulle ställa de inlägget bredvid ett av dina inlägg som du skrev nyss. Är det någon skillnad? Det är verkligen ett mått på hur du utvecklas kring din blogg.

Ibland behöver vi se vart vi varit

När det känns kämpigt att blogga och du känner att du står fast vid samma punkt, kan det vara en idé att kolla tillbaka för att se hur långt du verkligen kommit med din blogg. En grym sak med att kolla tillbaka i sin blogg är att vi kan rensa sånt som inte är aktuellt längre. Eller varför inte skriva om det och publicera det på nytt.

Ge din blogg 30 – 60 min åt reflektion

Hur skulle det kännas för dig om du avsatte tid för reflektion. Tid där du kan ge dig själv en klapp på axeln och se hur mycket du utvecklas hela tiden. När jag började med reflektioner om mitt bloggande gav det mig ett helt nytt perspektiv på hur jag bloggar och vilket språk jag använder. Sånt som hjälper mig att kicka igång både min kreativitet och ger den där varma må bra känslan. Att jag faktiskt inte står och stampar på samma plats, likadant för dig du utvecklas hela tiden.

Svara gärna på frågan i en kommentar om inte annars bara för dig själv. Vart har du utvecklats mest i ditt bloggande? Texten, marknadsföringen, bilderna, med mera?

Vill du läsa mer?!

9 idéer som förändrar din blogg

9 idéer som förändrar din blogg

Älskar inte du listor? Jag älskar verkligen listor. Så jag tänkte varför inte en lista?! 9 idéer som förändrar din blogg eller hur du kanske ser på den. Vi blir allt fler och fler bloggar, det är verkligen ett fantastiskt sätt att dela sina erfarenheter med hela världen. Eller i alla fall dom som tala det språket som du skriver i.  Det är ingen...

läs mer
Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Utvecklas du med din blogg?
  • Utvecklas en bonus när du bloggar
  • Ibland behöver vi se vart vi varit
  • Ge din blogg 30 – 60 min åt reflektion
  • 9 idéer som förändrar din blogg
  • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
  • Sidor
  • Bransch hemligheter direkt i din inkorg