Yes nu kan du fixa instagram och facebook på samma app

18 juli, 2017

Har du testat appen Facebook page manager/ Facebook sida (android)? En app för att fixa med sin Facebook sida. Varför ha en app separerad från den vanliga Facebook, när man kan sköta sin sida där? Den senaste uppdateringen gjorde mig superglad. För nu kan du svara på Instagram kommentarer i appen med. Så att du har koll när du har svarat och inte på dina kommentarer. 

fixa instagram och facebook på samma app

Denna appen hjälper verkligen dig med att få ett samlat intryck på sociala medier. För att du får med exponeringar om du är engagerad i ditt flöde, det vill säga svara på varje kommentar. Jag vet att det kan vara mycket jobb men med denna appen så blir det så mycket enklare.

Om du inte vill sitta på appen så finns det en adress som du borde känna till!

Facebook i sig är ett super nice verktyg men visste du att det finns Facebook business? Här kan du lägga till och ta bort personer som kan hjälpa dig sköta dina sociala konton. Och få en större översikt i allt från annonser till ingående statiskt på kontot. Även här kan du svara på kommentarer från Instagram och Facebook. Genom att lägga till /inbox i slutet av den https://business.facebook.com/[ditt namn på sidan]/inbox. Även här inne kan du svara på dina Instagram kommenterar, vilket kan ge dig en större överblick på vilka frågor du svarat på och inte. Men som jag upptäckte igår är att det är inte ett helt vattentätt verktyg då du ibland inte får upp en kommentar som du har fått. Förutom det är det ett super kraftfullt verktyg. Helt enkelt en plats för att kicka in en högre växel i din närvaro på webben.

Har du testat något av dessa verktygen och vad tycket du? Lämna din åsikt i en kommentar!

 

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

2 Kommentarer

 1. Mikaela Söhnchen

  Klockrent!!! Precis vad jag behövde som återvändare till fb. Upptäckte dock också som du att det inte är 100% synk alltid.

  Svara
  • Johanna

   Hoppas de fixar de snart ?☀️

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0