18 juli, 2017

Yes nu kan du fixa instagram och facebook på samma app

Har du testat appen Facebook page manager/ Facebook sida (android)? En app för att fixa med sin Facebook sida. Varför ha en app separerad från den vanliga Facebook, när man kan sköta sin sida där? Den senaste uppdateringen gjorde mig superglad. För nu kan du svara på Instagram kommentarer i appen med. Så att du har koll när du har svarat och inte på dina kommentarer. 

fixa instagram och facebook på samma app

Denna appen hjälper verkligen dig med att få ett samlat intryck på sociala medier. För att du får med exponeringar om du är engagerad i ditt flöde, det vill säga svara på varje kommentar. Jag vet att det kan vara mycket jobb men med denna appen så blir det så mycket enklare.

Om du inte vill sitta på appen så finns det en adress som du borde känna till!

Facebook i sig är ett super nice verktyg men visste du att det finns Facebook business? Här kan du lägga till och ta bort personer som kan hjälpa dig sköta dina sociala konton. Och få en större översikt i allt från annonser till ingående statiskt på kontot. Även här kan du svara på kommentarer från Instagram och Facebook. Genom att lägga till /inbox i slutet av den https://business.facebook.com/[ditt namn på sidan]/inbox. Även här inne kan du svara på dina Instagram kommenterar, vilket kan ge dig en större överblick på vilka frågor du svarat på och inte. Men som jag upptäckte igår är att det är inte ett helt vattentätt verktyg då du ibland inte får upp en kommentar som du har fått. Förutom det är det ett super kraftfullt verktyg. Helt enkelt en plats för att kicka in en högre växel i din närvaro på webben.

Har du testat något av dessa verktygen och vad tycket du? Lämna din åsikt i en kommentar!

 

Vill du läsa mer?!

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Expertråden du bör undvika på dina sociala kanaler

Vill du lyssna på inlägget istället?! I detta inlägget tänkte jag ta upp de 3 råden som är väldigt skadliga som jag hört flera gånger om. Detta inlägget kommer helt enkelt handla om: börja om med nytt konto, publicera flera gånger om dagen och skriv på engelska så når du ut till fler. Dessa är skadliga och jag kommer att berätta varför. Skapa ett...

läs mer
13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

13 skäl till du borde begränsa ställen du finns på sociala media

Okej, jag tänkte att vi kunde göra en liten lista på vad jag har sett har negativ påverkan på din närvaro om du använder dig av för många platser på samma gång. De här punkterna gäller inte superstora företag som har flera resurser på plats för att sköta det massiva jobbet som sociala media är. utan som du och jag som sköter det själva. Och jag...

läs mer

2 Kommentarer

 1. Mikaela Söhnchen

  Klockrent!!! Precis vad jag behövde som återvändare till fb. Upptäckte dock också som du att det inte är 100% synk alltid.

  Svara
  • Johanna

   Hoppas de fixar de snart ?☀️

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *