Woho det bästa pluginet till WordPress

En hel uppsjö med mängder av plugin. Det är som att en hel ny värld öppnar sig när man börjar använda sig av WordPress (egeninstallera wordpress.org). Hur ska man veta vilka plugin man behöver och inte? Det är super svårt därför tänkte jag att det finns ett som varje bloggare och WordPress sida borde ha. SEO yoast. 

bästa plugint till din blogg

Nu efter uppdateringen är det som en dröm att använda det. Nu är det inte bara SEO den hjälper dig med, utan även hur läsbar din text är. Så att du kan se om du har gjort för långa meningar eller inte gjort tillräckligt med styckeindelningar.

Vad gör pluginet?

Den hjälper dig att skriva bättre texter, genom att betygsätta på fyra olika nivåer.

 • Inget nyckelord satt ( Grå plupp )
 • Dåligt ( Röd plupp )
 • Ok ( Orange plupp )
 • Bra ( Grön plupp )

Genom att skriva vilket nyckelord som du vill att texten ska ha (de orden som läsare söker på) kommer pluginet visa hur SEO vänligt ditt inlägg är. SEO yost är det bästa pluginet för att det är så lätt att komma in i hur man använder det. En fiffig funktion är att du kan skriva in nyckelordet innan du har börjat att skriva, för då kan du se under tiden hur du ligger till på SEO fronten.

Hitta det bästa pluginet

Hur ska du vet att du har rätt plugin? Jag tänkte göra det enkelt och länka SEO yoast här! Det är så kallat freemium, det är gratis men om man vill kan man uppgradera till deras premium tjänst.

Har du använd dig av detta pluginet på din blogg? Eller har du ett tips på ett grymt plugin, lämna en kommentar med dina tankar kring plugin! Om du inte redan har gjort det, gå in och gilla enklakneps Facebooksida för att få exklusiva tips!

Vill du läsa mer?!

5 Kommentarer

 1. Mikaela

  Bra tips! Blir till att utforska närmre 🙂 Jag gillar ett Plug-in som heter ”Instagram Feed”. Enkelt att använda och designa efter smak. Om man inte har så mycket bilder på sin hemsida så gör denna plug-in enkelt jobbet

  Svara
  • Johanna

   Jag ska testa det pluginet, tack för tipset 🙂

   Svara
 2. Christer Holm

  Håller med dig, de tär grymt bra….

  Svara
 3. Albin

  Samtycker jag med. Det är ett riktigt schysst plug-in. Med en massa bra feedback. Bra inlägg! 🙂 SumoMe med är en plugin jag gillar. Det är en samling med olika appar. Delningsfunktioners, opt-in och dylikt.

  Svara
  • Johanna

   Jag ska defensivt kolla in det pluginet. Tack för att du ville dela med dig och tack för din kommentar!

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0