Projekt

Det finns inget som inte kan göras till ett projekt.

För mig är det bästa sättet att driva igenom något är att skapa ett projekt av det. En början, ett slut och en reflektion. Mitt favorit projekt är hemsidor och sociala media. Men det är ju klart att finns några avstickare för att jag ville testa på.

Webbdesign i 3 enkla steg

  • Bygga grunden (design, strategi och det där tekniska som kan vara super frustrerande)
  • Du får tillgång till filmer som går genom olika saker du kan göra på din sida, som att uppdatera eller lägger till sidor.
  • Support i 2 månader så att du kan använda sidan och testa utan att behöva oroa dig för att du ska råka göra något som får hela världen att explodera. Nej men så att du inte behöver känna stressen att jag bara släpper dig vind för våg och nu ska du kunna allt.

För jag tror på att om du vill kunna sköta din hemsida så ska du kunna göra det utan att det ska vara krångligt och stressigt. Men vill du att någon sköter allt så hjälper jag med det också. Du bestämmer utan att känna att du måste det ena eller det andra.

Här är några av mina favoriter att jobba med! Är du redo att rocka webben med mig? Kontakta mig på johanna@enklaknep.se så kollar vi om vi är en bra match. Så vi kan skapa “magic and unicorns” på webben!

Bloggare? Och vill vara marknadens vassaste!

Varje år hjälper jag 4 bloggare att skapa grunden till deras blogg till kraftigt reducerat pris. Detta för att jag vill hjälpa fler att nå ut med sina budskap och skapa ett vackrare internet.

Är du intresserad fyll i formuläret här nedanför så återkommer jag inom 24 timmar. Om du vill ha koll på när jag släpper en sådan plats skriv upp dig på min maillista som ger dig tillgång unik inblick i hur jag bygger saker på webben.

Vill du ha mer tips om att blogga, kan du spana in enklakneps bloggskola här.

Marknadsföring event

Jag fick upp ögonen för influencer marketing.

  • Vad var det som gjorde ett lyckat event?
  • Vad får företag ut av det?
  • Vad gör ett bra val av influencer på ett event?

Var några av frågorna som sa att jag måste fan testa. Första var ett litet event hos ett företag. Med föreläsningar och en liten goodiebag. Och det andra eventet gick av med ett brak. Sponsorerna var många och det hela slutade på att varje person som var med fick ett värde av över 26 000 kr. Det var ett helt galet fullspäckat event som varade 24h. Och med detta projekten fick jag en stor inblick i vad som ger vinning och inte i influencer marketing.

Är du intresserad av vad man kan få ut av att marknadsföra sig med influencers? Skicka ett mail (johanna@enklaknep.se) så snackar jag gärna mer om hur man ska kunna sätta upp en strategi för att vinna.

Workshops

Ett event för influencers och jag insåg att det fanns ett behov av ett forum där man kunde träffas. En workshop där man kan lära sig av varandra och möjligheten att göra rätt i en djungel av regler.

  • 1,5 år
  • Varannan vecka
  • Tillgång till resurs för att utvecklas

Gratis för influencern och lokaler sponsrades av företag. Tyvärr så kunde jag inte längre hålla i workshopen då tiden inte räckte till att kunna prioritera ett sånt stort probono projekt.

Under den tiden fick jag en unik inblick i hur mekaniken bakom influencervärlden fungerar. Så vill du snacka om hur du kan fixa din marknadsföring inom den branschen. Skicka ett mail så hörs vi!

pennor

Samarbeten är sjukt kul när man matchar!

Är du sugen på att samarbeta med mig på något plan? Även om det inte finns med här ovanför är jag alltid sugen på nya projekt. Skicka ett mail till johanna@enklaknep.se

Så svara jag inom 24 timmar.