Mer om de 7 intelligenserna
20 mars, 2015
Ett måste 2015, responsive
24 mars, 2015

Webbtrender 2015, vad är hett?

När nätet var nytt skulle du bygga sidor som var så lätta som möjligt. Att dela upp dom i många sidor var mer något man var tvungen att göra än ett designval. Men nu med bättre när och datorer är detta inte nödvändigt längre, till samma utsträckning. Vilket leder oss rakt in på en av webbtrender 2015.

Webbtrender

Scrollning är det nya klickandet. Du har antagligen redan träffat på sidor som du får en sida som du bara scrollar dig nedåt för att komma åt nästa information. För många sidor nu behövs det inte mer än en sida, och det är fantastiskt vad man kan göra med designen på sidan. Om du är ett företag som endast vill har 3-4 sidor kan man slå ihop det till 1 och dina besökare behöver inte bläddra runt igenom att klicka på länkar utan behöver bara scrolla nedåt tills de hittar det som de söker.

Tycker du det är en grym trend eller är den en flopp? Var med och diskutera webbtrender 2015 här eller på Facebook.

2 Comments

  1. Carin skriver:

    Jag tycker att det är en stor flopp om man har en blogg med MÅNGA sidor. Jag som besökare vill kunna gå tillbaka till en specifik sida och ett speciellt inlägg. Jag uppskattar hellre då att kunna klicka bakåt ett visst antal sidor istället för att använda sökfunktionen. En del hemsidor/bloggar har inte ens en sökfunktion och det är också sjukt irriterande! Summa summarum, scroll sucks!

    • Johanna skriver:

      hahah där har vi helt skilda åsikter, men jag kan förstå din frustration när man ska skrolla i en oändlighet 🙂 Tack för din kommentar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *