Webben och webbdesign

Delegera byggandet av din hemsida till mig som älskar att bygga hemsidor.

Vill du stå ut i mängden, skapa en sida som fler vill klicka sig in på? Öppna upp för att bygga relationer och skapa möjligheter att tjäna pengar på ditt brinnande intresse? Jag arbetar för att du ska slippa lägga fokus på att bygga din sida och lägga fokus på att skapa innehåll till din nya fantastiska sida. 

Hur jag arbetar

I vissa fall kommer detta kanske skilja sig, vi alla är ju inte lika och har inte samma behov. För att du ska få känna lite på hur det går till tänkte lista upp hur processen ser ut när vi samarbetar. 

 • Ber dig att skicka länkar på 3 sidor som du gillar och vilka 2-4 färger du gillar.
 • Jag gör en grovskiss på hur hemsidan kan se ut.
 • Hör av mig för att boka ett in ett möte med fika som jag betalar.
  • Går igenom vad du förväntar dig av sidan.
  • Tittar på skissen och förändrar det som du vill.
 •  Känns det bra på mötet skriver vi kontrakt.
 • Nu kommer du få ett mail där jag vill ha dina inloggningsuppgifter till sidan (har du inga skapar jag det åt dig).
 • Jag bygger din design och laddar upp den.
 • Vi går igenom funktioner och hur du kan jobba med sidan.
 • Du är alltid välkommen med frågor!

Finns det en skiss på hemsidan så kan jag bygga det. Jag arbetar inte med att bara skapa en hemsida utan jag arbetar med att ge dig en enklare start på din professionella närvaro på webben. Vill du samrabeta eller nyfiken på mer information skicka gärna ett mail till mig på kontakt@enklaknep.se eller använd mitt fiffiga formulär här.

Tidigare design

(Vill du ha fler referenser skicka ett mail till kontakt@enklaknep.se eller använd kontaktformuläret här, så skickar jag dig fler)

Ewas webbdesign

kolenda webbdesign