Webbdesign avslutat uppdrag, vad jag gör.

avslutat projekt

8 december, 2016

Det finns något som jag verkligen brinner för och det är mitt arbete, företaget alla uppdrag jag tar på mig. Vad gör jag egentligen? Bygger hemsidor som du sedan kan hantera själv med andra ord webbdesign. Det vill säga jag bygger grunden, sen går vi genom den så att du kan fixa det du behöver med hemsidan själv sedan. 

avslutat projekt

Nyligen avslutade jag ett projekt med SKAPA kök & rum. Det var super spännande att arbeta med två kreativa kvinnor. Mycket lärde jag mig om alla de olika alternativen inom inredningsvärlden. Inte så att jag är expert, men det är grymt mycket jobb och val bakom drömköket.

Tidigare designen på sidan:

skapa kök o rum före

Och det här blev resultatet:

skapa kök o rum färdig webbdesign

Det var extra lätt att bygga upp designen, då de redan hade en grafisk profil. Så det är samma färger på den första och andra. Men med en annan struktur så får sidan ett helt annat utseende.

Webbdesign kan hjälpa eller stjälpa dig

Oftast handlar inte design om just design utan mer lyfta fram det budskapet som du vill berätta. Visst låter det flummigt?! Design är som bäst när den finns där utan att ta för mycket plats och fyller funktionen att förhöja budskapet. Har du någon gång har tänkt på hur designen på ett dörrhandtag är? Vi tänker inte på hur fyndig och vilket budskap för en designen inte funkar för oss. Och så ska även din design vara, finnas där för att hjälpa till att ta din besökare genom din sida. Istället för att de ska vända och gå någon annanstans. Som vi gör om vi inte kan öppna dörren.

Som vanligt finns jag på [email protected] om du behöver bolla idéer eller vill bygga ditt projekt med mig.

Vad tycker du om denna typen av inlägg? vill du se lite mer av vad jag faktiskt jobbare med? Lämna din åsikt i en kommentar, det uppskattas att få höra vad du tycker!

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

2 Kommentarer

    • Johanna

      Tack <3

      Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0