Vinkväll och bloggande, hur går det ihop?

I helgen gick en blogg-vinkväll av stapeln. Saken är den som med allt annat så behöver vi bloggare ventilera ”off keyboard”. Där vi inte behöver tänka så mycket på vårt varumärke och kan ställa de ”dumma” frågorna. Trotts många sjukdomar blev vi 3 som höll hårt i vinkvällen. Finbesök från Kina av Martina och Siranee som guidade oss genom vinerna. bloggworkshop

Det vi bloggare ofta missar är värdet att träffas och bygga relationer med andra bloggare. Visst kan man göra det online, men det är verkligen inte samma sak som att träffas i verkligheten. Många gånger när bloggare träffas handlar det om vad man kan få, goodiebags/produkter eller liknande. Bloggevent helt enkelt, men jag och Siranee vill förändra det lite till att man träffas för att utbyta erfarenheter.

Vi behöver varandra för att kunna växa

Visst kan du ta en omväg och driva fram din blogg helt själv. Men det är ju det, en omväg, en väg som inte bara är ensam utan väldigt jobbig att vandra. Det är så himla mycket enklare att knyta sig samman med andra som har samma intresse så att vi kan lära oss av varandra. För alla sitter på sina unika erfarenheter och kunskaper. Så varför inte dela med sig och ta del av andras?

Beta testa workshop

Jag och Siranee har under månader, arbetat tillsammans för att ta fram ett ramverk för en blogg-workshop. Och snart är det dags att testa vårt ramverk för att se om det håller. Om du är sugen på att lära dig mer och anmäla dig för att få uppdateringar, här nedanför:

(Om du vill klicka din in på formuläret hittar du det här )

Jag tror på att vi kan bygga en bättre bloggvärld

När häxjakter hit och dit pågår i bloggvärlden. Taskiga påhopp som maskeras som ”ärligheter”, eller något annat torftigt som att bryta bloggnormen om den perfekta världen. Behöver vi bloggare varandra mer än någonsin. Ju mer och djupare kunskap kommer vi att kunna skapa en ny marknad bland bloggar på webben. Där provoceringar och smutskastning inte blir lika läst som bra välskrivna artiklar från dig.

Vad känner du? Är workshop en grej som du skulle kunna tänka dig att gå på?

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

11 Kommentarer

 1. Martina

  Jag kommer! 😀

  Svara
 2. Maja Hurtigh

  En otroligt bra idé! Såklart jag vill komma! ?❤️?

  Svara
 3. Louise

  Hade varit trevligt men jag bor tyvärr för långt neeeeer. Visst finns tåg och så men ibland är jag så himla feg att bara åka iväg speciellt om man ska åka själv.Känner inte så många bloggare IRL utan det är bara via bloggarna jag läser.Kan bli lite svårt med familjen och ekonomin just nu. Men visst hade det varit trevligt att komma bort ett tag och bara vara sig själv.

  Ha en bra dag.

  Svara
  • Johanna

   Oh det hade varit så kul om du kunde komma någon gång. När modet infinner sig att åka själv eller hitta någon som kan åka med är du super välkommen.

   Svara
 4. Susana

  Riktigt bra, väldigt intresserad!

  Svara
 5. Anna Nazima

  En superbra idé!!! Jag vill gärna komma och, bloggevent för att träffa andra bloggare för att utbyta erfarenheter är sååå lärorikt! ❤❤?

  Svara
  • Johanna

   Håller helt med dig! Det är verkligen grymt att träffa andra bloggare som dig!

   Svara
   • Anna Nazima

    Tack snälla för dina ord! Det värmde!?

    Svara
 6. Clara

  Absolut, ibland känner man sig ensam där bakom skärmen

  Svara
 7. Liselotte

  Jag kommer också! 😀

  Svara
 8. Mia

  Självklart kommer jag om jag har möjlighet 🙂 Fast jag tycker banne mig att en vinkväll låter ännu mer lockande ^^ 😀

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0