Ny design
Ny design men inte helt klar
31 juli, 2018
Viktigt att hitta rätt arbetsplats?
Viktigt att hitta rätt arbetsplats?
7 augusti, 2018

Vill du vara med under hösten? Mängder av projekt!

Även om solen fortfarande skiner och värmen är fantastisk så tittar jag emot höstens alla projekt. Som kommer att dra igång nu under hösten. En del privata men också en del som jag tänkte att vi kunde göra tillsammans.

Dels så kommer jag att trycka min bok under hösten som ska vara en inspiration för den som vill växa på webben. Skapa bättre och vassare innehåll. Men det är bara en liten del.

Utmaningar

En av projekten som kommer att starta inom kort är utmaningar. Dels sådana som vi kommer att kunna ha över webben. Men även några lokala där vi träffas och gör dom tillsammans. Och som du kanske redan vet så ligger fokus på att bli bättre.

Fotografering

En fokuspunkt i utmaningarna som kommer att komma är just foto. Jag har känt ett sug under sommaren att damma av min kamera och börja fotografera. För jag känner att bilder och film är det viktigaste redskapet vi har oavsett vart vi lägger våran tid på webben!

Syftet

Bloggen, sociala medier är mitt intresse och jag är super sugen på att skapa nytt innehåll med grymma personer under hösten. Så är du med mig på att skapa en grym höst? Glöm inte att lämna en kommentar om du har något att säga eller om du bara vill lämna ett spår klicka på hjärtat så visar du att du finns!

Ha en supergrym dag!

8 Comments

 1. Pernilla Lantz skriver:

  Spännande, klart man vill hänga med!

 2. Ewa Svensson skriver:

  I mån att det går så är jag med på nya projekt. Även jag känner ett sug att fotogrfera mer än vad jag gör idag Tror att det kommer nu när jag minskar ner på jobbtiden.
  Ha det fantastiskt/Ewa

  • Johanna skriver:

   Men så kul. Då hoppas jag att det finns tid. Jobbet brukar suga ut all energi, så som du säger så när jobbet minskar så kanske du har mer tid och energi.
   Ha en grym dag!

 3. Rebecka skriver:

  Spännande höst! <3

 4. Carina skriver:

  Vilken intressant och grym sida jag surfade in på! Trodde inte att enklaknep.se hade så mycket matnyttigt vad gäller webben 🙂 Tror bestämt jag måste anlita dig för att få till designen på min sida. Allt gott så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *