Vill du vara med i mitt nya projekt för bloggare?

11 april, 2015

Jag tänkte fråga dig om du vill vara med i ett projekt som jag tänkte starta. Det ska heta, har du träffat.. Det jag skulle vilja göra är att sprida din fantastiska blogg och skapa ett projekt med dig. Att knyta samman fler bloggar. Min tanke är att skapa ett grymt nätverk emellan oss, där vi kan stötta varandra och skapa något grymt tillsammans.

Projekt att skapa ett nätverk

Men jag vill veta vad du tycker om det, är ett projekt som du vill vara med i eller om det är rena skräpet? Tanken bakom det är att det kan kännas lite ensamt när man är inne i en bloggtorka eller om man har fått elaka kommentarer. Ett ställe där vi alla kan stötta och bli stöttade av andra. Där vi kanske skapa en ny generation av bloggare som är vassare och mer samlade, än utspridda i alla hörn på nätet. Där det inte spelar roll vilken typ av blogg du har eller vilken bloggplattform, utan en plats för alla bloggare. Där vi alla kan hitta inspiration och kan snacka om olika saker som vi bloggare gör annorlunda gentemot resten av internetanvändarna. #bloggaregördetbättre, eller hur?!

Johanna Plato, projekt

Just nu tycker jag att bloggningen känns lite ensamt och det är verkligen svårt att snacka med andra som inte är inne i bloggvärlden, om hur det är att blogga.  Med att starta upp detta projektet tänkte jag att vi kunde börja med att se hur många som vill dela med sig av sin blogg i ett gäst inlägg och nästa steg är att skapa ett forum för alla oss bloggare som vill hitta andra och skapa en gemenskap. För vi alla vet ju att #bloggaregördetbättre.

Vill du vara med skicka ett meddelande på Facebook eller ett mail jag lovar att alla får vara med och att jag svara på ditt meddelande. Det hade varit sjukt kul om vi skapade in förändring i den svenska blogg välden!

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

8 Kommentarer

 1. Anders Stolt

  Hej!

  Skulle vara kul att vara med på ditt bloggprojekt. Som kille är det ganska ensamt. Tycker det är en strålande idé. Jag tror att jag kan få med mig några andra bloggare med på detta. Ska fråga dem.
  Hoppas du har en fin lördagskväll.

  Anders

  Svara
  • Johanna

   Ja det är ju en majoritet tjejer som bloggar. Du får jätte gärna fråga alla 🙂 Jag kommer att skicka ett mail till alla och förklara mer ingående om projektet det kommer ut i mitten av nästa vecka.

   Ha en fantastisk dag

   Svara
 2. Camilla

  Intressant projekt 🙂 Visst har du även upptäckt Better Bloggers? Lite liknande grejer som är sufte, att samla bloggare etc. 🙂

  Svara
  • Johanna

   Okej, nice. Jag förstod att det var nått liknande med Better Bloggers sida. Detta projektet har jag gått och tänkt på i flera år nu, just för att det känns lite ensamt med bloggen ibland.

   Ha en fantastisk dag

   Svara
 3. Fröken Grön

  Låter ju hur kul och grymt som helst! 🙂 Hur ska det gå till mer?

  Sv: Ja yoga är underbart! Super kul! 😀 Kram!

  Svara
  • Johanna

   Jag tänkte att jag skulle skicka ett mail till alla som är intresserade och förklara lite mer om hur det kommer att gå till. Detta inlägget var mer att se om det var någon som var intresserad och sedan ta det där ifrån.
   Tack för din kommentar, du kommer att få mer information på mailen som du har angivit. Ha en fantastisk dag

   Svara
  • Johanna

   Grymt kul. Tack för sin kommentar.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0