Vilka blogg produkter går det inte att leva utan?!

4 augusti, 2015

I bloggvärlden skrivs det mycket om tips om olika produkter inom smink, hårvård, kläder och teknik. Men vi använder ju mängder av produkter för att producera våra inlägg. Kameror, appar, program och mycket mer. Vad är hemligenheten bakom ett prydligt inlägg? Vad använder du för produkter för att producera dina fantastiska inlägg? Jag tänkte dela med mig av några program och applikationer som jag använder för att producera innehållet i denna bloggen. 

Grymma blogg produkter

När bilden är klar och du har fixat den, kan den vara rätt tung. Ta mycket utrymme på din blogg. Det är dåligt för både laddningstiden och om du har begränsat med utrymme. Jag använder mig av Riot ett program som komprimerar dina bilder utan att du förlorar skarpheten. Här hittar du det om du vill testa hur mycket du kan förbättra din sida med detta enkla program. Jag brukar sätta mätaren för 70%.

Du kanske visste att du kan ladda ner olika former av penslar till Photoshop men du kan också använda dig av olika former för att skapa grymma bilder till din blogg. Här kan du hitta några som du kan ladda ner om du vill testa detta! Eller varför inte googla på Photoshop shapes.  Det är så jag skapar de olika rutorna under texten på bilderna.

Moln program som dropbox, Google drive eller liknande. Att spara din bilder i ett moln gör det lättare för dig att dela med dig av dom på sociala media. Att spara bilden direkt till en molntjänst gör att du spara mycket tid igenom att kunna använda din telefon för att göra alla dina uppdateringar.

Christina tipsade om:

Picasa Googles bildredigeringsprogram, det är gratis och länken hittar du här! Ett annat bra tips som hon tipsar om är att ha två kameror en system kamera och en som är lättare att bära runt. Grymma blogg produkter och vill du besöka Christinas blogg hittar du den här.

Vågar du dela med dig av dina hemliga produkter som hjälper dig att skapa fantastiskt innehåll?

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

5 Kommentarer

 1. Emilia Liljedahl

  Delta gärna i veckans blogg hos mig som pågår just nu! Kram på dig ♡

  Svara
  • Johanna

   Klart att jag är med.

   Tack för din kommentar

   Svara
 2. Christina

  Vilka bra tips 🙂 Mina bilder sparas automatiskt till Googles bildtjänst, lätt att få fram på telefonen senare 🙂
  Ett tips är att ha två kameror, en bättre systemkamera och en som är lättare att ta med sig runt och som gärna går att synka med telefonen/surfplattor. Jag får så himla ont i rygg + axlar om jag skulle dra omkring med systemkameran hela tiden :/
  Bildprogram använder jag Picasa, det räcker väl för mig + är gratis.

  Svara
  • Johanna

   Grymma tips, jag lägger till dom i inlägget 🙂

   Ha en fantastisk dag

   Svara
 3. Emilia Liljedahl

  Kul att du är med och deltar i veckans blogg! Lycka till :)♡

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0