Vill du vara med under hösten? Mängder av projekt!
6 augusti, 2018

Viktigt att hitta rätt arbetsplats?

Viktigt att hitta rätt arbetsplats?

Väckarklockan ringde och jag trött rullade ur sängen. Var som en halv zombie och lät allt gå på rutin. När jag med trötta steg upp för trappan mot dörren till kontoret, rycker i handtaget och det är låst.

Viktigt att hitta rätt arbetsplats?

Jag var 1 timme tidigare på jobbet än vad jag hade planerat. Kvällen innan tänkte jag att jag skulle ta det lugnt på morgonen och göra lite annat hemma. Men något som jag helt hade glömt av under morgonen.

Tur att det är sommar

Så att jag kunde jobba ute. Men du vet vilken miss jag gjorde. Men det var inte så farligt han sitta och jobba 15 minuter tills någon med nyckel till trapphuset kom förbi och släppte in min. Larma av, ta en extra sniff och kolla lukten.

Förra veckan hade det brunnit

Luften var okej och i våra lokaler är det bara fläktar på golvet som avslöjar kaoset förra veckan. Det var helt amazing uppslutning bland mina kollegor. Och alla gjorde så gott de kunde med vad de hade. 

Utelåst från jobbet

På med kaffet och vänta på alla som ska trilla in

Igår satt jag i en workshop med mina utvecklingskollegor. Trotts min sega hjärna idag så fick vi gjort mängder. Igår kändes det som att det bara var den sniffen som var det enda andetaget för vid nästa vad dagen slut och jag hade jobbat över utan att ens känna av det. Och det är nog så ett jobb ska kännas. Även om det kan vara utmanade så är det superkul. Och jag tror att allt det hänger på människorna.

Är det viktigt att ha ett jobb som man gillar? Kollegor som man gillar eller är fritiden viktigare? Vad tycker du! Möt min nere i kommentarerna och skriv om det jobbet du har eller ditt drömjobb!

4 Comments

 1. Pernilla Lantz skriver:

  Jag tror nog att det ska vara en blandning av KPI – Kul på Jobbet med härliga kollegor som gör det jobbiga lite lättare.
  Jag gillar mitt jobb, mina kollegor, men jag gillar även min fritid.
  Kanske det är en balans av allt som får en att trivas.

  • Johanna skriver:

   Åh håller med dig helt där. Balansen tror jag med på, så håller med dig helt i din kommentar bara så där.

 2. Annika damm skriver:

  Eftersom vi spenderar så stor del av vår vakna tid vårt jobb så tycker jag det är viktigt att tiden vi lägger där ger oss det vi är ute efter. Det kan vara allt från intellektuell stimulans, kunskapstörst, sociala interaktioner eller en trygg ekonomi. Det viktiga är kanske att man själv har koll på vad ens drivkraft är och att man stämmer av med sig själv då och då så man inte tappar bort intensionen och motivationen till varför man jobbar. Jag själv har alltid behövt nya utmaningar och nya möten. Då tycker jag det är roligt att jobba.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *