Oh no I fucked up
22 december, 2017
Stora dagen J och dags att öppna alla klapparna
24 december, 2017

Varför jag skapade denna julkalendern och varför det gick snett

Min tanke redan i somras var att hylla fina människor. Att ge något utan kravet att få något tillbaka. Många visste inte om det. Jag fick till och med rådet att inte säga det till någon för då skulle min idé kanske bli stulen. Ja för att just nu blir det bara ett hårdare klimat i samhället där vi inte inte vill ge något.

pennor

Det finns många skäl till att jag vill göra detta. Dels för att visa vilka jag uppskattar i min närhet men även att bryta trenden som finns. SFS (shoutoutforshoutout), followtrains eller något annat som har krav förankrade i dom. Att vi kan bara följa personer om de följer oss tillbaka, eller dela med oss av länkkärlek om vi får den tillbaka. Det viktigaste är att vi får och rädslan över att bli utan är större än någonsin.

Målet var att göra något för någon annan

Jag ville helt enkelt göra något för någon annan utan att det skulle sitta fast några krav. Och då kom idén att skriva inlägg om vad jag gillar hos olika personer. Och det gick ju lysande i början. Men den 22 då tog det slut helt. Pressen blev för hård av personer som räknade med att få vara med. Den ökade för varje dag som gick, för jag hade inte plats för alla. Därför föll allt den 22 december och jag fick ändra på det hela. Min tanke var först att jag skulle kunna ta 24 kvinnor men det blev för stor press i slutet helt enkelt så imorgon blir det ett annan typ av inlägg.

Det var en lysande idé men kunde inte hela vägen

Japp 21 luckor var vad som funkade i år. Och sedan funkade det inte mer. Men det bästa med kalendern var att jag verkligen gillade att skriva om dessa power kvinnor. Det var verkligen kul att gå in på deras starkaste egenskaper och verkligen försöka beskriva de utan att det skulle låta som att jag brassade på. Det var inget som helst svårt att skriva inläggen. Det svåra på slutet var att hantera all besvikelse från de som förväntade sig en lucka. Och därför valde jag att inte göra dom sista för att hålla det öppet i stället. För att det är klart att det inte bara finns 24 grymma kvinnor i denna världen. Det finns så många mer.

Dagen innan jul

Det är ju det att jag har turen att träffa fantastiska kvinnor nästan varje dag. Jag driver ett nätverk tillsammans med Thaimorsan med grymma brudar. Det finns så många att välja på. Så därför håller vi det öppet och kommer inte stänga denna kalendern alls. För att det kommer aldrig bli 24 kvinnor. Så de sista 3 luckorna är till för dig! Du är grym och har grymma egenskaper.

2 Comments

  1. Jag kan inte hjälpa att bli ledsen när jag läser detta. Hur kan folk förvänta sig att bli skrivna om?! Vad är det för konstiga typer?
    Jag är så hedrad över att du skrivit om mig. Och av dom som känner mig tyckte att det du skrivit stämde in. Så TACK!

    KRAM

    • Johanna skriver:

      Man tycker väl att man gör bra saker men jag kände att jag kunde inte mer denna gången. Vi får se I framtiden😉 vi lämnar den öppen helt enkelt 😊 det var så lite så att skriva ❤️ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *