Varför är det fortfarande något fult att blogga
Varför är det fortfarande något fult att blogga?!
16 maj, 2017
hitta information om dig
Är det lätt att hitta information om dig?
29 maj, 2017

Varför finns afterwork för bloggare i Göteborg? Och du kan hänga med! [sponsrat]

afterwork för bloggare i Göteborg

Bloggen är seriös business, inget snack om saken oavsett hur du bloggar är det din blogg. Din passion! Varför inte ha en afterwork så att vi alla kan få lite utlopp på allt inom bloggvärlden. Allt från design, text, skvaller och vad som är så himla grymt med att blogga. Eftersom bloggare finns så behövs det även ett ställe där vi kan samlas. I fredags hade jag och Siranee (Thaimorsan) en afterwork/afterblogg. Det blev så himla bra och dessutom blev vi sponsrade av mathem.se

afterwork för bloggare i Göteborg

Dagen efter på en middag med vänner så ljöd mathems reklamlåt som tydligen finns på Spotify, vilket sammanträffade eller hur?! Från vår avstickare, tillbaka till varför fixar vi har dragit igång AW och workshops för bloggare.

Vi behöver knyta kontakter med varandra

Något som jag personligen lärde mig genom att starta företag var att riktiga kontakter är det bästa. Även om jag sköter många uppdrag via webben så är träffar, “riktiga” möten något alldeles extra. Jag och Siranee kände båda att vi behövde ett ställe där vi kunde samlas och kunna utvecklas på. Så vi slog våra huvuden ihop och började nysta i en plan, för tanken att vi ska fungera som drivkraften så att det blir av. Men vem som helst kan hoppa in och hålla i ett eller flera tillfällen. För jag vet att du sitter på mängder av guldkorn! Hör av dig så fixar vi något ihop.

Vad händer framöver?

Den 4 juni har vi en fullbokad workshop som handlar om att tjäna pengar på sin blogg. Vi kommer att gå in på 2 olika kategorier som du kan ta inom din bloggkarriär. Och hur du kan bygga en strategi kring ditt val.

Den 11 juni kommer vi att ha en sommaravslutning  med gästföreläsare, Fotoliselotte kommer att gå genom och vara där för att svara på våra frågor. Det kommer även bli en picknick av det hela så att vi kan njuta lite extra av terminens sista workshop.

Efter sommaren drar vi igång igen den 2 september, då kommer ett outdoor retreat. En utmaning för den som vågar! Om du känner dig manad att utmana dig skicka in din intresseanmälan till workshop@enklaknep.se.

Våga ta steget, anmäl dig och kom på en Afterblogg eller workshop

Bor du i eller nära Göteborg bli en av oss i skapande verksta, anmäl dig för att få mail varje gång något nytt är på G. Skicka ett mail till workshop@enklaknep.se så lägger jag till dig! Alla som är seriösa kring sitt bloggande är välkomna. Det kan vara lite skrämmande i början men jag lovar att det är värt det! Att ta steget och vara med.

Lite bilder från Afterblogg aftonen

Vi har ju precis haft en Afterblogg och självklart kunde man fota som en tok om man ville. Jag tog några bilder och hoppas på att du vill vara med nästa gång!

Spett till grillenBloggare på afterbloggGrillat Mortel

5 Comments

  1. […] Vill du veta hur du kan få en plats? Kika här.  […]

  2. Mikaela skriver:

    Jätte tacksam för att ni tar initiativet till mer samhörighet bloggare emellan. Senaste AW:n var i en klass för sig. Supergo mat och sprudlande sällskap! ❤

  3. Ollie skriver:

    Jag är en ganska ny bloggare men jag är väldigt aktiv. Än så länge är det inga horder av besökare till min blogg, men jag hade inte räknat med det heller. Jag gillar dina tips, de är lätta att fatta trots att man är nybörjare =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *