Har du koll på dina konkurrenter i bloggvärlden
Har du koll på dina konkurrenter i bloggvärlden?
30 maj, 2017
annan typ av blogg
Projekt om jag var en annan typ av bloggare
1 juni, 2017

Vad får dig att känna dig som en stark bloggare?

Vad får dig att känna dig som en stark bloggare

Det är viktigt att göra sånt som får dig att känna dig som en stark bloggare. Nu ska vi inte förväxla det med att gå utanför din comfort zone, i utvecklingssyfte. Utan att hitta och fokusera på det som får dig att känna dig stark. För det känns som om något klickar till liksom och får en att jobba mer och bättre. Hitta din gnista!

Vad får dig att känna dig som en stark bloggare

Med detta inlägget tänkte jag väcka intresset hos dig att titta närmre på vad som får dig att känna dig som en stark bloggare! Så att du är ditt egna flagship för din blogg. För om du känner dig stark och säker på det du gör så syns det!

Hitta vad som gör dig till en stark bloggare!

Tänk tillbaka till de inläggen som du kände extra mycket stolthet i att du publicerade. Du kan till och med gå tillbaka i din egna blogg och kolla på varje inlägg för att se vad du känner för det. Du kommer veta när du kommer till det inlägget som liksom ger dig ett zing. Det inlägget som ger dig en bra känsla i magen. Ett inlägg som får dig att känna som att du är den grymma bloggaren som du verkligen är. Ta fram några (alla fall 3) och kolla på vad de har gemensamt. Där har du din styrka!

Gör din grej, om och om igen

När du har hittat den gemensamma nämnaren är, är det dags att sätta igång och skapa den typen av inlägg om och om igen. För mig får inlägg som dessa, att pusha på att ta aktiva beslut och inte bara acceptera att vissa saker bara är så. Att vi kan hitta det som får oss att känna oss som en stark bloggare. Så min fråga till dig vad får dig att känna dig som en stark bloggare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *