19 juni, 2015

Utveckla bloggen med en lätt checklista

Fantastiskt nu avslutar vi denna veckan av introduceringen av de nya kategorierna och den nya standarden som jag har bestämt för bloggen. Det är kommer att visa sig några förändringar efter hand så än är de inte slut på att utveckla bloggen. Idag tänkte jag att vi kunde gå igenom en checklist på saker på bloggen som borde ses över lite då och då. 

Utveckla din blogg enkelt

Vissa saker på din blogg borde du se över en gång i månaden vissa en gång per år. Att utveckla en blogg betyder inte att du måste göra om allt utan det räcker med att uppdaterar det du har. Det gäller beskrivningar om sidan och annat smått och gått som gömmer sig överallt på din hemsida eller blogg. Ta bort sånt som inte är relevant för din blogg eller hemsida nu och fräscha upp texterna och bilderna.

Har du kollat in detta på din sida på senaste?

 • Brutna länkar (sida där du kollar det, scrolla ner för att se resultat)
 • Uppdaterad presentation
 • Uppdaterad profilbild
 • Plugin i senaste versionen
 • Kontaktinformationen
 • Kategorierna i sidomenyn (rensa bort de du inte använder)

Driv och utveckla bloggen till något ännu vassare än vad den är idag. Det krävs bara små medel för att utveckla din blogg. Hur ofta brukar du utveckla din blogg eller se över de olika delarna på checklistan?

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

1 kommentar

 1. amanda

  Grymma tips! 😀

  Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *