experterna
Sista avsnittet på webbserien må bra på webben, experterna
17 oktober, 2016
bloggevent
På söndag blir det bloggevent, nervöst
25 oktober, 2016

Trello, verktyget som hjälper din fokus

get things done med hjalp av trello

Det är nästan som att vara med i en sekt när man använder Trello. Hur kan listor vara så fantastiska? I detta inlägget tänkte jag att vi kunde gå igenom grunderna i verktyget. Just för att det är lite krångligt innan man kommer in i det. 

get things done med hjalp av trello

Du kan göra så mycket mer än det jag kommer att visa. Så om du gör på ett annat sätt eller sitter på smarta lösningar, hör av dig. Det är alltid kul att se hur andra använder samma verktyg.

Trello, verktyget som gör dig extremt organiserad

Grunderna i Trello är att du skapar olika listor och kategorier. Du kan lägga till andra människor på dina listor och arbeta i team. Det är ett verktyg som är freemium (det är gratis men man kan betala för extrafunktioner). Gratis versionen räcker gått och väl för allt du kan tänkas behöva i ett listverktyg. Trello är uppbyggt på så kallade boards, list, card. För att gör det lättare för mig omvandlade jag de olika delarna till.

  • Boards = Större kategori som vecka, månad, projekt eller liknande
  • List = Kategorier som hushåll, arbete, hälsa och liknande
  • Cards = Vad det är för uppgift, diska, Skissa en design

I varje kort lägger du sedan din lista. Men eftersom detta är något krångligt gjorde jag en video på detta. Som du kan se här under:

Glöm inte att prenumererar på yotubekanalen och vill du ha fler inlägg av denna sorten eller har förslag på vad jag kan skriva om, lämna en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *