Teori om hur du kan få det du vill utan att andra blir arga

Aha nej men det kan ligga nått i det. Var första tanken som slog mig när jag läste en bok om att ge sig efter det som man vill ha. Teorin är att du upprör inte andra om du tar plats utan att ta upp någon annans. Så om det ligger tre kakor på ett fat ni är tre personer, tar du två så har du tagit någon annans. Där efter skapar du en person som aldrig kommer att ge dig en chans för du tog något från denna. Hur kan vi applicera det i influencer-världen?

Teori om hur du kan få det du vill utan att andra blir arga

Jag personligen har sett en koppling emellan dom som uttrycker sig ofta om folks avundsjuka och att de hatar jantelagen att de är ofta personer som tar andras plats. Ta på sig titlar som inte alls representerar dom. För en titel är något som kan vara likvärdigt som en kakan i början av inlägget.

Att säga att man är entreprenör men inte har företag

Det är bara ett exempel på att ta något från någon annan. Även om det bara är ett ord så är det att du säger att du är något som du inte är och det finns inget som sticker mer i folks ögon. För titeln är något som inte är berättigat att ta lika så som att ta 2 kakor om det bara finns tre.

När du möts av ilska är det sällan avundsjuka

Säger inte att det finns fall där det bara är avundsjuka men av personliga erfarenheter så har jag märkt att det sällan handlar om avundsjuka. Snarare att du har trampat på någons tår, medvetet eller omedvetet spelar igen roll. Men en sak som är säker att säga saker som du inte kan backa upp med handlingar är ett säkert kort att få en eller annan upprörd. Det är lite att leva som man lär för att inte ta upp någon annans plats.

Sammanfattningen

Så länge du inte tar någon annans plats/saker så kan du gå efter vad du vill. Ingen kommer att vara upprörd eller ösa skit över dig. Är teorin och jag känner att det ligger nått i det. Just när det kommer till olika delar i livet, för ofta dom som tar andras plats i influnecer-världen handlar det om att skrika högst och tala om för alla andra vilka titlar som man har. Utan att kunna backa upp det med handlingar. Så det blir nog viktigare och viktigare att man lever som man lär ut. Eller leva så som man säger att man lever för att inte riskera att ta den platsen från den personen som gör det.

När var du sist arg på någon som försökte hävda sig över något som är så kallat ”skit” du kan? För mig är de i alla fall de lite mer som en vagel i ögat, de stör som fan. För de tar ju din plats ifrån dig! Hur ser du på denna teorin? Är den rimlig eller helt galen, lämna din åsikt i en kommentar!

Vill du läsa mer?!

Hur du skapar en snygg signatur i din gmail!

Det finns ett sätt att skapa en supersnygg footer eller signatur i din mail! Och det är utan att behöva koda. Det du behöver är Gmail och google docs inget mer. För att lägga in bilder och så en fin design på din signatur. På 5 min kan du få ett helt annat utseende på dina mail. Med hjälp av denna videon så kan du enkelt skapa din egna designade...

läs mer
Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Marginalavkastning är en nyckel till att förstå jakten på likes

Lyssna: Första gången vi gör något som känns det helt fantastiskt. När du köpte din första dyra pryl eller bil. Eller varför inte första gången du smakade den där goda tårtan. Men andra gången du gör något så trubbas den känslan av. Och den minskar för varje gång och det som var hur najs som helst blir en beige vardags grej. Detta är...

läs mer

2 Kommentarer

 1. Emelie Babunovic

  Jag tycker att den är rimlig.
  Personligen möter jag personer som säger att dom är PT och när jag glatt frågar vart dom utbildat sig svarar dom: ” Nej, men asså jag är självlärd och så…” Jag HATAR det. Inte konstigt att folk är lite oroliga när dom träffar PT då. Träffar dom fel är det farligt på riktigt
  Ooopps! Nu skenade jag iväg.. summeringen är att jag tror det ligger mycket i teorin du skriver om!

  Kram

  Svara
  • Johanna

   Ah vilken bra vinkel på det. jag kan verkligen förstå det inom PT och allt för den delen om man inte har grunderna i ämnet så kan det bli super fel. Tack för att du delade med dig!

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *