Sökningar som sparas på Google
19 november, 2013

Styrkor och svagheter

Notice: Trying to get property of non-object in /customers/a/0/f/enklaknep.se/httpd.www/wp-content/themes/blogenklaknep-child/includes/content-single.php on line 190

Under helgen såg jag filmen World War Z. Skälet till detta inlägg är en replik som satte sig på min hjärna.  Att föremålets styrka är oftast en maskering av dess svaghet. Du har antagligen träffat den personen som är högljudd och försöker vara i centrum av händelserna. Det högljuda maskerar det osäkra att inte passa in. En personlig svaghet jag har är att jag blir döv när jag tittar på tv. Styrkan som maskerar detta är att jag nästan har ett fotografiskt minne av vad jag har sett på tvn.

7 intelligenserna

Genom att tänka på det att mina styrker maskerar mina svagheter hittar jag fler och fler motsatser som kan hjälpa mig att utvecklas framåt. Det var många år sedan jag började vandra på vägen till ett mer utvecklande jag. 2010 var året då det tog fart ordentligt. Den först vägen sprang jag, men nu har det lugnat ner sig och jag lunkar på, emot ett mål som jag aldrig vill nå. Finns det ett ultimat mål att nå när det kommer till utveckling?  Jag tror inte det.

Personligen har jag alltid varit självmedveten och alltid känt mig rotad i mig själv. Det klassiska två fötter på jorden uttrycket, har jag personligen tolkat som att man är självmedveten om omgivningen och sina styrkor, svagheter och tankar. Jag har båda fötterna på jorden har du?

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.