Varför jag skapade denna julkalendern och varför det gick snett
23 december, 2017
Vad handlar Instagrams algoritmer om
Vad handlar Instagrams algoritmer om?
2 januari, 2018

Stora dagen J och dags att öppna alla klapparna

God jul, nu smäller det. På vägen upp till min pappa öste regnet ner, precis som det ska vara på jul och midsommar. På vägen kunde vi se flera bilar slänga sig från körfält till körfält för att tränga sig fram i hög fart. Men är det inte lättare om vi jobbar tillsammans i trafiken? Lika så här på webben.

Mikaela

Även om meningen med kalendern var att lysa lite på de som är grymma. Så gav det mig super mycket tillbaka. Som vissa dagar har jag haft mer än 4 000 unika besökare. Vilket är ju super bra, då jag har bara lagt upp ett ynka inlägg. Flera har hakat på och gjort sin egna variant av den. Vilket i sin tur leder till mer pepp och fina ord.

Att finnas på webben är inte solitär grej

Har du tänkt på att webben är ett enda stort rum med mängder av konversationer emellan människor? Att webbens grund handlar om kontakt och inte monolog. Därför vill jag bygga upp ett grymt nätverk med influencers som kan hjälpa vandra att öka konversationen på webben. Att bygga en grym grund att stå på och även att finna stöttning hos oss som gör liknande saker. För det behövs. Det är en hård värld och den kommer bara bli hårdare.

Nätverk för seriösa influencers som vill skapa nått bra för alla

Jag och Thaimorsan har byggt på ett nätverk nu i 1 år och kommer gå in på vårt 2 år nu. I vårt nätverk så hittar man stöttning och framför allt kunskaper inom foto, marknadsföring och mycket mer som är bra att vet för att kunna lättare nå din målgrupp. För visste du att inaktiva användare som följer dig påverkar hur många likes din bild kan få?! Sånt går vi igenom så om du vill vara med. Skicka en ansökan till workshop@enklaknep.se med denna infon:

  • Namn
  • Mail
  • Adress till dina sociala kanaler
  • Vad för kunskaper kan du ge nätverket?
  • Vad vill du ha ut av nätverket?

Vi kommer att snart stänga ansökan. Så vänta inte på att ansöka.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *