26 augusti, 2015

Sprid din bloggkärlek

Det är verkligen fantastiskt att kommentera på andras bloggar. Du sprider glädje och får lite på samma gång. Det är verkligen fantastiskt och tycker att vi alla borde lämna fler kommentarer när vi läser varandras bloggar. För att blogg är ju just det att öppna en konversation med andra. Hur ska vi kunna komma ihåg alla sidor vi kommenterar på?

Sprid lite Bloggkärlek

Det finns faktiskt mängder av olika sätt att spara de sidorna som vi kommenterar på, även de kommentarerna vi lämnar. Så vi enkelt kan gå tillbaka och läsa när vi har fått ett svar på våra frågor. Jag har testat en mängd olika, men en har jag fastnat för och det är ett så kallat addon till chrome som spara kommentarerna åt dig. Det som är lite jobbigt att starta då du måste lägga till filter på alla sidor som Facebook och liknande, för att allt som du skriver sparas annars i det addonet. Men annars funkar det super bra. Vill du hitta addonet heter det comment save och länken hittar du här.

Jag tycker det är dags för oss alla att börja visa oss mer när vi läser på andras bloggar! Är du med på att sprida lite bloggkärlek? Hur många bloggar kan du kommentera på 20 minuter?

Vill du läsa mer?!

35 Kommentarer

 1. Petra

  sv kommer lägga upp receptet sen framöver i bloggen så håll utkik

  tack detsamma fina du ska snart göra mig i ordning inför natten duscha, och göra mig i ordning är fruktansvärt trött efter dagen

  ja det blir nog bättre förhoppningsvis

  Svara
 2. Mizca

  Oj, på 20 minuter… Beror på! Jag vill inte lämna en kommentar helt random, oavsett vad den handlar om så försöker lämna ord som är aktuella för inlägget jag läser =)

  Svar: Hehehe… Skall jag vara ärlig så var det nån som berättade det för en tid sen .. sen glömdes det bort och när jag nu såg filmen idag så såg jag också felet =)

  Trevlig kväll.

  Svara
  • Johanna

   Haha, ja så kan det vara. Jo man vill ju läsa inläggen med. Ibland tar det bara 20 min att gå igenom alla bloggarna som man läser, ibland längre tid.

   Svara
 3. Louise

  Hej! Såg din kommentar, hur ska man gå till väga om man startar en helt egen sida? 🙂 De verkar som att du har gjort det.. eller?

  /www.louisemjonsson.for.me

  Svara
  • Johanna

   Ja jag har starta en egen sida, och hjälper andra att starta sina sidor med. Jag tänkte att jag mailar dig om mer info om just att starta en blogg, det kan vara klurigt och det tar lite mer jobba i början än vad det tar att starta en blogg på en gratis sidan. Men i slutändan är det alltid att föredra att starta en egen sida.

   Svara
 4. emelie andersson

  sv: Åh tack så mycket, vad glad jag blir 🙂
  Han är superfin, när han bara vill 😉

  Svara
 5. Netti

  Ja det är svårt att veta hur många bloggar man hinner kommentera på 20 minuter eftersom det beror på hur mycket det är att läsa på varje blogg. Men jag lägger gärna en kommentar för det är så roligt! Kram

  Svara
  • Johanna

   Kul, ja det kan vara svårt, ibland kan man sitta och läsa och kommentera bloggar i flera timma. Timmar men jag brukar sätta en timer för att inte tillbringa för mycket bloggläsande i sträck. Och det är som du säger det beror ju helt på hur långa inläggen är.

   Svara
 6. Cajsa

  Ja det var det också! 😀

  den kommer på fredag så det är inte allt för länge kvar. 🙂 Om du följer min youtube (länk finns i senaste inlägget) så kan du se den innan den kommer upp på min blogg. 🙂

  Svara
  • Johanna

   Okej vad kul då ska jag kolla in det.

   Svara
 7. Linn Strömberg

  Så sant! Försöker kommentera så mycket som möjligt 😀

  Sv; Tack så jättemycket! Jag tycker det är svårast att fota nattfotografering och landskap. Så jag får ta och öva på det 😀

  Svara
  • Johanna

   Ja det är verkligen jätte svårt att fotografera på natten!

   Svara
 8. NICOLE

  Jaa, glada och härliga kommentarer vill vi se mer av 😀

  Svara
  • Johanna

   Ja visst är det kul med kommentarer 🙂

   Svara
 9. JoJo

  så himla bra inlägg! 🙂 jag försöker sprida väldigt mycket bloggkärlek. vet själv hur kul det är när folk kommenterar min blogg ^^

  sv; ja det är det, älskar det citatet så mycket!

  tack detsamma! 🙂

  Svara
  • Johanna

   Ja det är verkligen kul att ge och få bloggkärlek.

   Svara
 10. Emma Engström

  Oj, 20 minuter är inte lång tid för att kommentera! Man vill ju läsa bloggarna också vilket tar sin lilla tid, det är ju kul att kommentera det som skrivs 😀

  Svara
  • Johanna

   Japp. Det är för att sätta det i persektiv hur lång tid det tar att kommentera.

   Svara
 11. Josefine

  Kommer bara känna mig pressad o stava fel med en 20 mins gräns haha ^^ Men lycka till till alla andra!

  Svara
  • Johanna

   Japp de e få minuter men det är för att göra en mer effektiv ?och se hur lång tid det tar.

   Svara
 12. Sofia

  Sv: Åh tackar! 🙂

  Svara
 13. JoHaNNa

  Vilken härlig blogg du har och vilket härligt initiativ 🙂

  Tack 🙂 Rött är riktigt snyggt… Jag bestämmer färgen efter inredningen och inredningen är bestämd efter årstiderna 🙂

  Så rött är sommaren, idag gjorde jag ett nytt kollage i färgerna brunt, beige och guld då som är höstens färger, till vintern blir det svart/grått/silver och till våren blir det grönt/gult.

  Kul med kollage tycker jag och billigt då jag har massa tidningar på hög 😉

  Svara
 14. Carolina

  Jag tycker absolut att man ska hålla på och kommentera och skapa konversationer och få andra att må bra och hylla deras inlägg eller bilder. Sådant mår jag bra av att få höra och se även att folk läser min blogg. Finns många som kommenterar på min blogg, men dem läser aldrig utan lämnar enbart svarskommentarer. Det är lite tråkigt tycker jag! :/

  Sv; ja, jag vet inte när väskinlägget kommer upp. Kanske idag?
  Jag älskar Göteborg och det har jag alltid gjort, så jag skulle lätt kunna åka tillbaka dit nästa år eller så! 🙂
  Kul att du gillade mitt inlägg ”fem bekännelser om mig”, det är roligt att kunna göra så folk lär känna mig och gillar då andra gör sådana inlägg så att man lär känna andra också! Lite ge och ta 😀

  Tack ska du ha! Ha en toppen dag du med 😀

  Svara
 15. Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

  Håller med, vi borde kommentera och kommunicera mer med andra bloggare!
  Om du har lust får du gärna rösta på mig i veckans blogg tävlingen här bloggar.besökstoppen.se. Skulle bli jätteglad 🙂
  kram

  Svara
  • Johanna

   Jag går in och röstar!

   Svara
 16. N

  Härligt tycker jag!

  Svara
 17. sara

  Kul grej!

  Jag valde vita kökkstolar igår =)

  Svara
 18. Boel

  Åh vilken härlig idé 😀

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂

   Svara
 19. Emma Hå

  Passar på att lämna en kommentar här, bara för att det är skoj 😉 Din blogg är väldigt tänkvärd och upplysande =)

  Svara
  • Johanna

   Grymt, tack för din kommentar!

   Svara
 20. Josefine

  Cool bild, att den blir svartvit när man ”rör” den!

  Svara
  • Johanna

   Visst är det, en css kod som fixar det 🙂

   Svara
 21. ExklusivaMoi

  HAHAHHA… näää jag kan med stolthet faktiskt sträcka på mig och titulera mig med att jag är GRYM på att ägna min tid till att lämna (absolut INGA tråkiga ”sv:…” och allmänt slött) kommentarer/avtryck hos andra… dock är 20min ynkligt =P… för mig tar det timmar när jag väl bestämmer mig att ägna mig med bloggeriet i allmänhet! Antingen ägnar jag åt min egna blogg eller så ägnar jag åt mina läsarenas bloggar, både och funkar inte… tar allt för mye tid och jag vill hinna njuta av IRL också, viktigaste! Så funkar det hos mig iaf…

  Svara
  • Johanna

   Okej, ja det kan ju bli lite stressigt med 20 min 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0