Vem skriver du för
Vem skriver du för?
7 juni, 2017
Varför bryr du dig om att blogga?
Varför bryr du dig om att blogga?
13 juni, 2017

Spöregn, fotografering och sista goa workshop

Spöregn, fotografering och sista goa workshop

Även om det inte känns på vädret så är det sommar, tro det eller ej. Men igår så hade vi den sista workshopen innan vi går på sommarlov. Med ett gott gäng begav vi oss ut för att fota i spöregn. Galet kanske du tycker men det visar bara på hängivenheten hos många bloggare. Vilja att utvecklas och driva framåt, är inte det super grymt? 

Spöregn, fotografering och sista goa workshop

Självklart hade vi en plan B när regnet slår till, inne på botaniska här i Göteborg finns det ju ett växthus eller rättare sagt där vi var fanns det stort glastak som skyddade oss från skurarna.

Fotografering och posering i ett

Först gick vi igenom om att stå bakom kameran, ljus och vinklar som Fotoliselotte höll i. Som hon sa det gäller att öva öva öva. Och det ska jag verkligen börja göra. Sen efter fotande och 101 hjälp att komma igång gick vi på att stå framför kameran. Något som Göteborgs goaste modebloggare Ellie visade. Det var verkligen super kul och tiden gick alldeles för fort. Så detta får vi nog göra en del 2 på.

Vågar du boka upp dig till hösten på en workshop?

Vi kommer att dra igång den 2 september igen. Vågar du anmäla dig till en outdoor retreat för att ladda inför höstens alla projekt. Få peppning och kanske till och med lite energi av en bloggkickoff! Hör av dig på workshop@enklaknep.se om du vågar.

Till sist lite bilder från workshopen!

Blogg workshop Siranee workshop Martinaworkshop blomma
Blogg workshop

4 Comments

  1. Mikaela skriver:

    Så synd att jag missade detta, ser fram emot del 2 🙂
    Outdoore retreat vill man ju inte missa 😉

  2. Martina skriver:

    Tack för en grym dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *