Fototrend, det ska vara vita och ljusa bilder
19 december, 2013
Högerklicksskydd till din sida, är det verksamt?
24 februari, 2014

Sökmotor? Hur kommer jag högt upp i Google?

Notice: Trying to get property of non-object in /customers/a/0/f/enklaknep.se/httpd.www/wp-content/themes/blogenklaknep-child/includes/content-single.php on line 190

Det finns en mängd olika saker som få en att komma högt upp i Googles sökmotor. Text är nyckeln, Google kan bara läsa text. Det betyder om du skulle lägga upp en blid med text på läser Google bara det du har döpt bilden till.

utveckling

De tre musketörerna som arbetar för att du ska komma hög upp i sökningarna:

  1. Text
  2. Länkar
  3. Bilder

300 ord är en tumregel för att sökmotorn ska ens söka igenom din text. Om de är färre tycker inte sökmotorerna att det är relevant data. Och du hamnar längre ner. Länkar både in och ut från din sida är livsviktigt. Länkar är som vägar och ju fler vägar som kommer in och ut från din sida med för en bättre rankning. Sist men inte minst bilder, sökmotorerna kan inte se dina bilder man de lägger ändå ihop bildernas alternativa text  med den texten du skriver och avgör om allt på sidan hör ihop. Sökmotorn matchar de orden du skriver i texten med länkarna, bilderna och headern för att se var du ska hamna i listan.

  • Välj ett ord att fokusera på eller en fras
  • Sidans titel minst 40 tecken max 70
  • Brödtexten är 300 ord
  • Bild med alt titel med det ordet som du fokuserar på
  • Länka ut till en sida med relevant text
  • Länka in till sidan från Facebook eller liknande
  • Skriv en meta-beskrivning om sidan

Nu är det bara att planera det du ska skriva för att komma högt upp i det som du vill bli sökt på. Om det skulle ploppa upp en fråga om just sökordsoptimering tveka inte hör av dig.

 

Vilka av de här sakerna har jag brutit emot i det här inlägget?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *