Sofias bloggevent var precis vad jag behövde

Yes ytterligare ett bloggevent. Super nice ordnat av Sofia som bjöd in på ett spa-event i Ängelholm. Visst ibland blir det inte som man har planerat då när vi kommer till hotellet så har spa delen stängt. Men det blev bra ändå. Även om det blev ett bakslag så höll jag och Siranee en workshop istället. Det var då det gick upp för mig!

Nätverka på event

Vi har det för bra i Göteborg där jag och Siranee skapar möjligheten att träffas och utvecklas tillsammans. Vi jobbar för att alla som är genuina ska kunna ge och ta kunskap. För att vi alla sitter på en guldgruva av saker som vi har reflekterar över.

Problemet med att du ofta förminskar din kunskap

Jag träffar ofta bloggare och influencers som förminskar deras bloggar och kunskapen. Ja men visst finns de som tror för mycket om sig själva men de kan inte utvecklas och det är ingen idé att lägga tid på dom. Men bara för att du inte har så många läsare betyder inte att du kan mindre än någon som har fler. Oftast blir influencers stora på grund av att de spammar loss delar sina inlägg överallt. Många vill bara ha stort antal läsare och fokuserar inte varför de lägger upp saker. Varför lägger du upp saker på riktigt? För svaret ska inte ska inte göra skillnad på om du har 1 eller flera tusen läsare. Jag tror att det är därför det är allt fler som går in i väggen av oss influencers för att vi har lagt vår fokus och lycka i likes och följare. Istället på att lägga fokusen på det du skapar. Den miljön du bygger upp på dina konton. Jag är helt säker på att de flesta sitter på svaret till deras framgång på webben. Så snälla förminska inte din kunskap. Du tänker antagligen inte på vad du faktiskt ger.

Shit vilka kvinnor jag har träffat!

Det är skillnad på event och event. Vissa är det bara goodibagen som står i centrum. Vilket gör att man minglar inte så mycket och kan inte utbyta något av riktigt värde. Men detta eventet var så himla bra. Då vi hade mycket tid på oss att lära känna varandra lite mer vilket är viktigt för att man ska våga dela med sig av sina hemliga verktyg.

Vad fanns i goodiebagen?!

spaevent med sofia

Graverat glas & tygpåse från Medgravyr, Smycke från Shineth , Drömfångare från MJHOUSING, Pappåsar från Kontorsleverantören, Poster från BGA Nordic, Handduk från HamamCo, Box från Loddo, Handmålad tavla från Mimdesign, Sunny Shakers från Pandy Protein.

Det är lättare att växa i ett grymt nätverk

Summan av kardemumman kommer alltid tillbaka till att ett grymt nätverk kommer att få dig att utvecklas i en rasande takt! Så börja redan nu, vilka vill du ha med dig i din utveckling?

Vill du läsa mer?!

4 Kommentarer

 1. Ellie

  Vad härligt att höra! Håller med, jag är nog en av dem som förminskar min blogg och kunskap. Men det beror nog inte bara på blygsamt läsarantal utan mer på att jag fått mig en känga eller 52 för många här i livet, så har svårt att hitta självförtroendet i det mesta. Men ska försöka tänka på det du skriver här, nästa gång jag förminskar det jag gör. För det är ju verkligen hårt arbete man lägger ner, även om det är en brinnande passion bakom.

  Svara
  • Johanna

   Jag kan förstå det med en känga eller 52. Det syns att du lägger ner hårt arbete och du är grym på det du gör glöm inte bort det!

   Svara
 2. Emelie Babunovic

  Jag älskar att du och Siranee har startat Skapande Verksta ❤
  Så himla kul att träffas, prata, klura och få snilleblixtar ihop!

  KRAM

  Svara
  • Johanna

   Jag gillar med skapande verksta❤️❤️det ska bli super kul att gå på det du har planerat för oss! Kram

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0