Snart blir det Instagram overload

Den 17 juni vill min mobil aldrig mer starta. Den hade fastnat i en boot loop, den bara startade om sig hela tiden. Åkte till tele2 och lämnade in den, utan att säga nått till mig kastade verkstaden den. Yeah, ingen mobil och tele2 kunde inte ge mig någon ny för de hade inga LG G4 kvar. Mitt hjärta sjönk, det var den bästa telefonen jag har haft, någonsin. Just nu har jag våran backupmobil Samsung s3, som skrattretande inte klara av att ens ladda Instagram appen. enklaknep-56

Eftersom de inte kunde lösa det för mig, tele2. Fick jag pengar i fickan och nu blev det att se om de hade en LG G4 någonstans. Nope bara med längre leverans tid än om jag skulle beställa en telefon från Kina. Så det fick bli en telefon direkt från Kina, en Oneplus 3. Jag ser så mycket fram emot att få hem den. Det ska ta max 3 arbetsdagar att få hit den, beställde den igår. Idag på morgonen fick jag ett meddelande att den är har skickats och beräknas vara här måndag eller tisdag.

Nästa vecka har jag den i handen

Det är sinnessjukt att det ska vara kortare leveranstid från andra sidan jorden än om jag hade beställt från Sverige. Så nästa vecka kommer jag att bara kabooom Instagram. Jag har ju samlat på mig en del bilder nu när jag inte har haft en funktionsduglig mobil. Jag är så tacksam för att webben finns och kan ge oss möjligheten att beställa direkt från ett annat land utan mellanhänder eller något i den stilen.

Om det inte finns i Sverige titta utanför

Det finns många skrämselhistorier om hur människor har blivit lurade när de har handlat utomlands på webben. Att sakerna inte har kommit fram och liknande, va lite mer källkritisk när du beställer och kolla på om andra har köpt där med. Det är det säkraste kortet att se vad andra tycker. När jag köpte min nikon systemkamera beställde jag även denna i Kina. Jag sparade 2000 kr bara genom att köpa direkt från källan.

Nu väntar jag bara för att kunna hålla en fungerande telefon i handen och kolla in allas Instagram igen och även lägga in egna bilder. Jag är alltid nyfiken på dig! Lämna din ditt Instagram namn i en kommentar så hoppar jag in och gillar lite bilder. Sen när jag fått telefonen. Vill du att vi ska följa varandra, är jag helt på det 🙂 Ha en super grym dag!

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0