9 mars, 2015

Släpper en e-book

Imorgon tänkte jag släppa en liten e-book här på bloggen som handlar om bloggande. Den är gratis så det är bara att ladda ner den. Det är början på en serie av böcker som jag tänker att släppa här på enklaknep. Där vi kan gå ner på djupet i bloggning och allt som hör till.

Bokomslag bloggninjaKlockan 11 imorgon kan du ladda ner den 🙂

Vill du läsa mer?!

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Kom och tänka på det där som vuxna ibland sa. Den och den är tjej/pojk-tokig. Inte visste jag att jag skulle växa upp och bli bok-tokig. Speciellt inte när Johanna 12 år gammal inte kunde läsa nästan alls. Något som min dåvarande lärare Ann-Sofie fångade upp och hjälpte mig att komma på fötter lite. Kommer du ihåg hur läsläxan alltid först lästes...

läs mer
2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 det skakiga året. Där topparna har varit höga och dalarna låga. Ojoj oj tänker nog du, nu kommer en sån där lång urvattnad klyschig års sammanfattning. Och jag vet inte om du kommer få rätt än! Lämna en kommentar om du hade rätt! Året började med en sån där tråkig baksmälla som man kan han när man håller på att jobba bort ett dåligt beslut....

läs mer

2 Kommentarer

 1. Ewa Svensson

  Härligt Johanna ❤ Den ska jag ladda ner // kram

  Svara
  • Johanna

   Vad kul.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Släpper en e-book
 • Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor
 • 2019 vad fan gjorde vi egentligen?!