10 mars, 2015

Släpp på e-book, Noll till bloggninja

Nu är det dags för mig att släppa min först e-book. Klart att den är gratis. Det är början på en serie där vi kommer att börja med grunderna och gå djupare ner i olika metoder och annat smått och gott som bloggande innebär.

Bokomslag noll till bloggninja[wpdm_package id=’6543′]

Vill du läsa mer?!

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Kom och tänka på det där som vuxna ibland sa. Den och den är tjej/pojk-tokig. Inte visste jag att jag skulle växa upp och bli bok-tokig. Speciellt inte när Johanna 12 år gammal inte kunde läsa nästan alls. Något som min dåvarande lärare Ann-Sofie fångade upp och hjälpte mig att komma på fötter lite. Kommer du ihåg hur läsläxan alltid först lästes...

läs mer
2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 det skakiga året. Där topparna har varit höga och dalarna låga. Ojoj oj tänker nog du, nu kommer en sån där lång urvattnad klyschig års sammanfattning. Och jag vet inte om du kommer få rätt än! Lämna en kommentar om du hade rätt! Året började med en sån där tråkig baksmälla som man kan han när man håller på att jobba bort ett dåligt beslut....

läs mer

5 Kommentarer

 1. Anna/notonmusic

  Vad du är bra Johanna 🙂 vilken härlig inspirationsbok!

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂

   Svara
 2. Martina

  Whii äntligen kom den! Design är verkligen din grej!

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂

   Svara
 3. PysselQvinnans blogg

  Vad kul med en ebok. Jag laddade ner den bums! Tack för kommetaren hos mig.

  Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Släpp på e-book, Noll till bloggninja
 • Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor
 • 2019 vad fan gjorde vi egentligen?!