Skapa ett varumärke värt att bära

Snart är det nytt år och det perfekta tillfället att uppdatera ditt varumärke på bloggen. Även om vi inte aktivt arbetar med det så har vi alla ett varumärke. Det är vår identitet, det vi står för och andas. Allas bloggar bär ett varumärke, men det är inte alltid så att varumärket är värt att bära. 

virrig bloggare

Januari är verkligen den bästa månaden på året att genomföra förändringar. Det känns så nytt och fräsch, den känslan ska vi även ge till våra blogga och varumärkena som de har.

Börja vart?

Som med alla saker som ska förändras, utvecklas eller uppdateras måste vi ha någonstans att börja. Genom att svara på ett gäng frågor så har du en början på att skapa ett varumärke värt att bära ditt namn.

 • Vad säger ditt bloggnamn om din blogg?
 • Vad handlar din blogg om?
 • Andas ditt innehåll, design och presentation vad din blogg handlar om?

Vad ger din blogg för intryck? Be gärna en vän som läser din blogg att beskriva den, då får du höra på hur ditt varumärke ser ut.

Varumärke värt att bära

Det är bara du som kan bestämma om ditt varumärke är värt att bära eller inte. Det är din blogg och du är den enda som kan bygga på din blogg. Du kan alltid ta hjälp av att fixa en snygg design och dom bitarna, men i slutändan kommer det alltid till vad du vill att din blogg ska ge för intryck. Om du inte börjar bygga på din blogg så kommer du aldrig kunna nå dina drömmar om den.

Våga bygga idag på dig

Vad vill du med din blogg? Vad behöver du göra för att nå det? Frågorna som ger dig ett mål med din blogg. Gör bloggen till din, låt inte andra bestämma vad ditt varumärke är! Börja göra dina beslut aktiva kring hur du du vill att din blogga ska ge för intryck.

Vad vill du att dina läsare ska säga om din blogg?

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

2 Kommentarer

 1. Sojka

  Åh vad fint ditt hår är på bilden! Jag funderar på att sätta i lite färg. Tänker på rosa eller blå. Får se när jag får tummarna loss!

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂 Men varningens finger, man kan förstöra håret jätte mycket (som jag gjorde).

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Skapa ett varumärke värt att bära
 • Börja vart?
 • Varumärke värt att bära
 • Våga bygga idag på dig
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Webbhotell kraften bakom en hemsida