julkalender
Imorgon börjar min julkalender
30 november, 2017
Liselotte hanterar kameran lika bra som människor
2 december, 2017

Siranee med stort hjärta och kunnande

Denna fantastiska kvinna Siranee eller också ofta kallad Thaimorsan ger så mycket till andra. När något ska göras vill man ha henne vid sin sida då blir saker gjorda. Hon är en sån där läskig kvinna där allt verkar komma naturligt. Tar allt med en nypa salt och lägger fokusen på att driva igenom hennes nästa projekt.

Thaimorsan siranee

Raka rör är hur hon rullar fram i livet. Fluff och annat är inte som du kan förvänta dig här.

Från bloggdesign till något helt annat

Det började som ett arbete men shit hon va en av dom första kunderna som läxade upp mig gång på gång. Saker inom sociala media, hantering av sina inlägg, marknadsföring. Vi började dela det vi läste, olika teorier, statistik på expriment och mycket mer. Många av våra möten började med det senaste inom influnce-världen. Jag tror inte det är så många som fattar hur mycket denna kvinnan läser och kan.

Brukar ta plats bakom

Siranee brukar vara den som observerar i grupp. Inte tar så stor plats, men när hon gör det så sprudlar hon med matnyttig information på fler än ett sätt 😉 Det är därför hon passar så bra för en av hennes inriktningar som content marketing och manager. För att hon får andra att lyftas upp och trivs med att hjälpa dig att nå nya höjder med dina sociala kanaler. Vill du läsa mer om henne hittar du hennes sida här på thaimorsan.se

 

12 Comments

 1. Martina skriver:

  Ja Siranee är bra hon!

 2. Mia skriver:

  Fantastiskt fin start på din julkalender!

 3. Malin skriver:

  Kan inte mer än hålla med dig helt! ❤
  Tack vare dig och Siranee så har jag lyckats djupdyka in i mitt nya äventyr 🙏❤ utan er hjälp och stöttning så hade det aldrig gått! Tack för att ni finns båda två, både du Johanna och du Siranee! Stora kramar till er båda två från mig och pojkarna bus 😉

 4. Jessica skriver:

  Hon är ju så himla bra!

 5. Åhh!! Fina Siranee😍 Och fina du som lyfter fram henne och beskriver henne så bra och väl 😍

 6. Vilken överraskning 1 dec att komma hem till 🙂 Tack för dina fina beskrivning på mig och jag ska fortsätta leva upp till dem hehe. Vi är ett bra team!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *