Carola coachen som ger dig det extra
15 december, 2017
Sofia som vet hur man kommunicerar på riktigt
17 december, 2017

Rose-Marie som alltid ger råd från hjärtat

Man kan ju inte ha en kalender med power-kvinnor utan att ha med min farmor. Ihärdig och ger alltid dom bästa råden. Det spelar ingen roll med vad du kommer med för problem. Hon lyssnar alltid tålmodigt och sen ger hon dig en insikt som få personer kan ge. Råd som är från hennes hjärta.

Farmor rose-marie

Det är få personer som man känner när den säger att du klara det här det vet jag. Att man verkligen känner, ah fan det här klarar jag faktiskt. Oavsett vad det är.

Du känner dig alltid välkommen

Rose-Marie gör alltid tid för dig. Och lyssnar på vad du säger utan att avbryta. Hon väntar tålmodigt på att du ska få den tiden du behöver för att vända och vrida på saker. Uppmuntrar dig under tiden som du slåss emot ditt problem. När du ber om det så ger hon dig sin vinkel på det och det är få som man känner att råden kommer så från hjärtat som de hör här.För hennes råd handlar om att ge dig styrkan att ta dig igenom det du behöver och inte som många gånger hos andra för att höja sig själv.

Det visste jag att du skulle klara det

Något som jag hör henne säga så många gånger tidigare. Till mig och många i min omgivning. För hon är din outtröttliga stöttepelare. Hon tar inget från dig med sina råd utan ger dig bara möjligheter. Hon låter dig välja och stöttar dig oavsett. Det är därför jag ser upp till denna kvinna så himla mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *