Font utvecklad för de med dyslexi
20 november, 2013
Fotografering som gav mig tankar om vad vi egentligen ser
26 november, 2013

Rasta kamera en stund kan ge mer än vad man kan tro

Notice: Trying to get property of non-object in /customers/a/0/f/enklaknep.se/httpd.www/wp-content/themes/blogenklaknep-child/includes/content-single.php on line 190

Mycket sittande på sin ända blir det. Och träning är inte min grej.  Helt förstenad framför datorn är jag inte, jag måste ju ut och rasta kamera.

För dryga en vecka sedan var jag ute med kameran. På min väg mötte jag en dam som stod med sin kompaktkamera, helt förstenad. Det enda som rörde på sig var hennes finger över avtryckaren. Jag gav henne en vänlig hälsning. Osynliga lasson bands runt mig och hon halade in mig i ett samtal om naturen runtomkring. En timma in i samtalet fick jag ursäkta mig för att hinna ta några bilder innan min återvändo till dagens alla uppgifter.

Något som fastnade i samtalet var henne sätt att uttrycka sitt fotograferande.

Många går ut och rastar hunden och jag har ingen så jag skaffade en kamera. Så nu måste jag ibland gå ut och rasta kameran.

Det måste vara helt underbart att hitta en hobby efter pensionen som håller än så brinnande som denna damen som jag träffade. Koppen står på bordet och vädret utanför inbjuder inte fotografering idag.

te mugg rasta kamera

rasta kamera

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *