Böj dina känslor efter din vilja
Känslor som driver och hur du kan böja det efter din vilja
14 augusti, 2015
Skillnaden på att organisera och stoppa undan saker
17 augusti, 2015

Promenad och humla

humla

En liten avslappnande promenad och ser hur alla humlor sliter för sin föda. Ibland är livet allt bra, att bara få vara och slappna av från all stress. Det är kul att gif-bilder börjar komma tillbaka mer och mer. Det är verkligen fantastiskt att skapa en gif. Gillar du gifar eller är de bara överflödiga?
humla

6 Comments

 1. anna skriver:

  Jag e en kaffemänniska men visst..nog slinker te ner ibland hahaha 😉 Hoppas att du får en grym söndag 🙂

 2. Alice skriver:

  Åh, det är så härligt med promenader på sommaren! ^^ Jag älskar gifs, de är så levande!

 3. jonna skriver:

  tack 🙂 detsamma till dig!
  Då tar jag med mig min plånbok bara. Där kan jag få plats med telefonen och nycklarna också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *