När jag sitter här bakom och skriver om projekt som jag har drivit genom så känns det lite overkligt. Det är en del och tänkte att varför inte visa upp några guldkorn i min samling?!

Event för Influencers

20

Deltagare

21

Sponsorer

26000

Värdet av paketet per person

Workshop
influencer workshop
goodiebag

En kall december dag började planeringen på ett event som skulle slå alla med storm. Det var större, kaxigare och framförallt välorganiserat. Planen var att lära sig av tidigare event och skapa ett där gnistan tändes hos många. Det gick av med en smäll och mycket var det att rodda i under hela eventet. För om det ska bli lyckat i slutet så får det helt enkelt inte vara föra lätt. Med nöjda sponsorer, deltagare och mängder av data insamlad på hur vi kan göra en påverkan på våra kanaler. Ser jag fram emot nya utmaningar!

Workshop för influencers

3

Terminer

30

Tillfällen

400

Timmar av utveckling

Johanna enklaknep
enklaknep webben
pennor

Dumbledore – Help is always given at Hogwarts to those who deserve it!

Älskar det citatet och det inspirerade mig att vara med och starta en workshop för influencers. Just för att det kan vara ensamt och det är mycket som man måste lära sig om du vill ha det som ett intresse och inte bara ett tidsfördriv. Det handlar om att knyta samman en grupp med samma intresse för att kickstarta utvecklingen. För det är något som skapar glöd hos människor så är det att träffa dom som har samma intresse som du.

Designs för företag

2000

Installationer av WordPress

8

års erferanhet

3

Utbildningar

Mias blogg
Carolas hemsida

A successful website does one things: It attracts the right kinds of visitors.

Med många intressen är det lätt att bli spretig och det är inte en bra på webben. Men för mig så kan jag kombinera nästa alla mina intressen i att kunna utforma webbsidor som du sedan kan bygga vidare på. Allt från färg och formgivning till psykologin bakom varför vi gör som vi gör. Men framför allt alla rapporter och analyser som hjälper oss att lättare nå fram till rätt person. All denna utveckling koncentreras till att kunna bygga sidor som skapar ett fotavtryck på webben.

Vill du ha hjälp att bygga grunden till din sida? Skicka ett mail till kontakt@enklaknep.se eller via formuläret här så ska vi se vad du och jag kan bygga!

Övriga projekt

Letar alltid efter något nytt att hugga in på!

När jag får utrymme att få utvecklas då mår jag som bäst. Att kunna nörda ner mig i saker som kan vara allt från analyser på webben, design till brunnsborrningar och skönhetsbehandlingar. Snabbaste sättet att lära sig om ett nytt ämne har jag lärt mig är att bygga en hemsida ut någon som brinner för det som dom gör. För då får man nästa den bästa informationen serverat på ett silverfat!