Projekt bloggare i Göteborg och runt om

15 juni, 2016

Det kändes som att det var för lite träffar i Göteborg för bloggare. Därför startade jag bloggare runt om Göteborg, för att just vi bloggare behöver prata av oss ibland. Träffa likasinnade och helt enkelt snacka om vår passion att blogga. Om du bor nära Göteborg och vill vara med hittar du gruppen här.

bloggare runt om göteborg

Som vanligt är det semestertider just nu vilket gör att vi har inte kickat igång träffarna än. Den 27 juli kommer vi ta en fika och tjöta av oss. Men under hösten kommer det att starta på allvar och då kommer träffarna dugga tätt.

Bloggare i Göteborg

Är du en bloggare i Göteborg eller runtom, hoppa in och bli en del av gruppen och gemenskapen! Vi behöver fler som dig som brinner för sin blogg. Är det något du undrar över hör av dig med ett mail eller en kommentar till detta inlägget.

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

3 Kommentarer

 1. Mikaela

  Hej där! Detta låter jättekul och verkligen något jag vill vara med på. Mitt problem är att jag inte är en användare av facebook och därmed inte har möjlighet att se datum och platser. Går detta att ordna på något vis? Jag brinner verkligen för umgänge på riktigt så vill gärna träffa andra och prata men undkommer gärna behovet av facebook. Ha det gott!

  Svara
  • Johanna

   Ja men självklart går det att lösa, jag kulle kunna maila dig all information 🙂 Klart att det ska gå att lösa utan Facebook 🙂

   Svara
   • Mikaela

    Grymt! Det uppskattar jag verkligen 🙂 min mailadress kommer via ditt kontaktformulär asap 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0