Projekt att sitta på café och skriva

Många rekommenderar starkt att sitta på café och skriva, så jag tänkte ja varför inte. Det kan inte skada att testa i alla fall. Jag tänkte att 10 gånger är ett bra tal på försök att se om det fungerar för mig eller inte. Har du testat att jobba på ett café vad tycker du?

sitta på café och skriva

Med Esspresso Hous appen nerladdad och påfylld med erbjudanden och pengar börjar mitt experiment. Hittills vet jag inte vad jag tycker om det. Jag har inte en högre produktivitet än vad jag har hemma. Men det händer mycket spännande saker kring mig.

Konflikter och spännande samtal

Det är spännande vad man får reda på om människor när man sitter och skriver. Som kvinnan, med den tunga andningen och huggande meningarna emot sin mamma. Som tycker livet är surt och förklara om vad hon inte tänker göra hit och dit. Mannen som sitter och väntar på ett mail (gissar jag, för h*n kollar sitt mailkonto var och varannan minut utan att få något nytt). Kvinnan med den lilla datorn och den dåliga hållningen som hamrar på tangenterna.

Visst är det spännande att vara mitten av mängder av samtal och människor, men det gör ju inte mig mer produktiv än hemma. Fast jag kanske får en ny syn på saker.

sitta på café och skriva pin

Man kan inte veta

Man måste testa för att se om man kan få ut något av värde. Det är ju en helt ny upplevelse för mig att vara kring så mycket människor och ändå försöka att koncentrerar mig på mitt arbete. Ha något annat än en skärm att pausa med.

10 gången och sen kommer jag veta vad detta ger eller har gett något. Vad tycker du om att sitta på ett café och skriva?

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

4 Kommentarer

 1. Ann

  Med min ADHD klarar jag inte att sitta på café eller liknande och skriva, men däremot låtsas skriva och få uppslag genom att lyssna på andras samtal går bra 🙂

  Svara
  • Johanna

   Det finns bra och dåliga saker med att skriva på café. Tack för din syn på att skriva på café.

   Svara
 2. Malin

  jag var tvungen att sitta och skriva på cafeer när jag bodde i Sydney för vi hade inget internet hemma…Kan säga att det funkar för mig men jag trivs bäst hemma för känner mig obekväm på fik där folk går ut och in, stolar rör sig osv.

  Svara
  • Johanna

   Ja internet är ju ett måste om man ska kunna jobba. Hemma känns bäst, håller helt med.

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0