Pernilla
Pernilla får igång dig
12 december, 2017
Jessica grym med både webben och kameran
14 december, 2017

Petra fantastik givmild och hjälpsam

Petra

Det är så himla fint att se hennes Instagram stories, oh my god. Jag säger bara det inte nog med att hon filmar ett chamtroll det jag gillar bäst är att hon inte är så där läskigt tyst som många är när dom filmar. Hennes råd och hjälpsamma händer är alltid välkomnade.

Petra

Petra är väldigt hjälpsam när det kommer till ekonomiska frågor. Och är inte rädd att referera jobb eller annat till dig.

Hon ger dig så mycket

Oavsett vart hon befinner sig så sprider hon glädje och gemytlig stämning. Du kan lita på att om du behöver råd så är hon inte sen med att ge ett eller flera till dig. Det ser jag verkligen som beundransvärt att kunna ge så mycket utan att begära något i gengäld.

Genuint lyssnande

Det som gjorde att jag fick upp ögonen för Petra är hennes fantastiska sätt att ge dig den kunskapen du behöver utan att vara snorkig. Vilket jag ser upp till super mycket. Just för att det är ett av mina mål att kunna dela med mig av information på samma sätt som Petra. Vill du hitta hennes Instagram så gör du det här!

6 Comments

 1. Petra är go hon 🙂 Och konsten att ge information utan att predika eller visa pekfinger behärskar inte alla, i alla fall inte med finess. 💜

  • Johanna skriver:

   Ja den är ganska ovanlig har jag märkt. Jag själv kan ha många långa fingrar att peka med. Men håller på att lära mig att inte ha det. Och Petra är en så bra förebild på det. 🙂

 2. Fina Petra!
  Kul att hon fortsätter via instagram!

 3. Petra P skriver:

  Men jösses vilka fina ord! Jag blir väldigt rörd och är otroligt tacksam för de fina orden. Jag är så glad att jag har fått lära känna dig Johanna, du är en otroligt fin människa. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *