På söndag blir det bloggevent, nervöst

Hela grejen är lite av en slump. Jag har länge känt att det behövs ett nätverk för bloggare i Göteborg,så jag smyg startade en Facebookgrupp. Där bloggare som vill utvecklas kan träffas och ventilera. Slumpen är bloggeventet, så jag med mitt företag var och var på möte för att planer en kurs jag skulle hålla på företaget. Då halkade vi bara in på bloggevent och på den vägen är det. Och snart så ska det faktiskt hända, inte många dagar kvar. 

bloggevent

På söndag smäller det helt enkelt och jag är så himla pepp. Det ska bli så kul, vi kommer bli runt 20 bloggare under samma tak. Tyvärr fick jag säga nej till en del då vi fick byta plats till ett mindre utrymme. Men jag hoppas att detta bloggeventet inte har avskräckt mig för att göra fler.

Bloggevent ett tillfälle för att nätverka inte få saker

För mig så handlade det om att ge ett företag en win-win situation så att vi skulle få ha en plats att nätverka och utvecklas på. Där av kunde jag förhandla om att vi som bloggare kunde ge marknadsföring i utbyte. För jag brinner för att hittat ett forum där vi bloggare kan frodas och bli bättre bloggare. Även så att vi kan skapa oss ett nätverk för support när vi möts av olika tråkiga saker och kan diskutera det med andra bloggare som har en annan inblick i bloggvärlden än de som inte har en blogg.

Det ska bli så kul att träffa att fantastiska bloggare

Just nu hoppas jag att det ska gå smidigt och att jag får träffa mängder av nya ansikten IRL. Det är en grym blandning på olika nischar och ingen blogg är den andra lik. Mer om detta nästa vecka då bloggeventet faktiskt har varit. Om du vill vara med i den relativt lilla Facebookgruppen är det bara att följa länken här!

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

4 Kommentarer

 1. Liselotte

  Ser också fram emot söndagens event! Det kommer gå superbra, med dig bakom spakarna tror jag inget annat 🙂 Inte menat som i att sätta press på dig utan att peppa dig såklart 🙂

  Svara
  • Johanna

   Tack 🙂 Jag ser med fram emot söndagen och få träffa dig igen 🙂

   Svara
 2. Mia

  Det kommer att bli toppen! Peppen för den här morsan att komma ut och lufta sig lite på egen hand alltså. DEN! Du är grym som arrangerar det här. Vi ses!

  Svara
  • Johanna

   Grymt, det ska bli kul att träffa dig igen 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0